Egy bosszúdráma sem tette tönkre Blake Lively házasságátA kép forrása: Elle

Blake Lively immár hat éve él boldog házasságban Ryan Reynoldsszal, amit két gyermekük születése is megerősített. Mindez remek lehetőséget nyújt a magazinoknak, hogy közelgő válásukról tudósítsanak. Legutóbb a The Rythm Section című thriller dublini forgatása alatt kürtölték szét, hogy mivel a két sztár a sok munka miatt szinte alig találkozik, a kapcsolatuknak lőttek. A pletykát közlő NW magazin sajnálatosan figyelmen kívül hagyta azt a tényt, hogy Reynolds a két gyerekkel Dublinba költözött arra a pár hétre, amíg Livelyott forgatott.

A színésznő tavasszal a People magazinban hangsúlyozta, hogy a férjével mindig felváltva dolgoznak, hogy egyikük mindig ott lehessen a srácokkal a másik forgatásán. Ehhez képest az interjúval egy időben jelent meg az OK! magazinban, hogy közel a válásuk, mert számukra a karrier fontosabb, mint a család.

Reynolds tavaly a New York Timesnak adott interjújában elmondta, hogy gyakran pánikol különböző dolgok miatt. Erre azonnal lecsapott a Star magazin, történetet kanyarítva arról, hogy Lively nem bírja már férje állandó rohamait, és azzal fenyegeti, ha nem megy terápiába, elválik tőle.

A Ritmusszekció című thriller, amely megint csak nem tette tönkre Blake Lively házasságát, klasszikus bosszúdráma. Felrobbantanak egy repülőt, amelyen a színésznő karakterének családja utazott, s a gyászoló asszony elhatározza, felkutatja és megbünteti az elkövetőket. A férfi főszereplő Jude Law.

(UIP Duna)