Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

A vérszomjas dada (1990)

The Guardian
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Jenny Seagrove
Jenny Seagrove
Dwier Brown
Carey Lowell
Dwier Brown
Carey Lowell
Carey Lowell
Jenny Seagrove
Dwier Brown
Carey Lowell

Videók (1)

 
Kóborló   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

2
Jól válassz dadát a gyermeked mellé

Sok helyen hallottam már erről a filmről, miszerint hogy egy tipikus 90-es évekbeli horrorfilm lenne, de ezidáig még nem volt szerencsém hozzá, ezért hát a napokban pótoltam ezt az elmaradásomat. Elöljáróban, jómagam sokkal többre és jobb fimre számí... teljes kritika»

 
Márton   2018. 10. 31.

0
Babahús reggel, délben, este

Még nagyon nagyon régen egyszer láttam a tv-ben ezt a filmet és amennyire emlékszem, akkor kimondottan tetszett! Most sok sok évre rá az első megnézése után, gondoltam újra megtekintem, immáron felnőtt fejjel és sokkal több horrorfilmmel a hátam mögö... teljes kritika»

 
juliS   2017. 01. 14.

0

Hát, én ezzel a filmmel egyszerűen nem tudtam mit kezdeni. Annyira gyenge, már-már kínos alkotás. Összességében unalmas is, szinte semmi jót nem tudok kiemelni, nagyon sajnálom. :(

 
StephenEt   2017. 08. 22.

0

Szerintem ezek az alakítások egyszerűen túl lettek tolva, de valami rettenetesen. Oltári nagy ripacskodások zajlanak a cselekményben, így arra tudok következtetni, hogy a színészek sem igazán élvezték a forgatást.

A film összbevétele 17 037 887 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatásokat 1989. június 19-én kezdték meg és 1989. szeptember 15-én fejezték be.

(Kóborló )
 

A filmnek két vágása készült. Az egyik az, amit mozikban is bemutattak, majd később ezt adták ki VHS-en és DVD-n, míg a másik vágását csak a televízióban mutatták be, és semmilyen más formátumban nem adták azóta se ki.

(Kóborló )
 

Kezdetben Sam Raimit akarták meggyőzni arról, hogy ő rendezze a filmet.

(Kóborló )
 

A filmbéli Camillát alakító Jenny Seagrove színésznő sokszor elégedetlen volt a film forgatókönyvével, merthogy többször átírták azt a forgatások ideje alatt, így pedig úgy érezte a színésznő, hogy ez kimondottan nem tesz jót az ő filmbéli karakterének.

(Kóborló )