Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

Egyik legkedvesebb tinifilm emlékem. Mennyiszer újranéztük ezt a filmet. Amanda Bynes tökéletesen elvitte a filmet a hátán, bár tény hogy Collin Firth hozzásegítette a filmet, hogy ilyen jó legyen. Nagyon színes, nagyon cserfes és vidám tinifilm.

 
Deku   2017. 10. 23.

Nagyon nem vártam tőle semmi jót. Sőt először meg se akartam tekinteni a filmet de mégis így tettem. Kellemes csalódást okozott ez a film, mert cím alapján nem vettem volna rá magam, hogy megnézzem.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 24.

Én mindig is szerettem ezt a filmet, bár nem túl egyedi, és inkább a tiniket köti le. Most, így felnőttebb fejjel már látom én is, hogy nem minden perce csodálatos, és vannak igen klisés jelenetei. De a lényeget még mindig nyújtja, és nem tartom most sem rossz filmnek, csak hát nem zseniális. Szeretem Colin Firth, és azt, hogy majdnem minden helyzetben elő tudja adni magát, ez is közrejátszhat.

 
Csillagpor   2018. 11. 04.

Imádtam régen. Nagyon édes kis romantikus tinifilm. Mérföldkőnek jobb mint a mostani hulladék tucat filmek. Persze nem kell nagy mélységekbe számítani, de a céljának tökéletesen megfelel. Elszórakoztat . Amanda Bynes pedig tökéletes főszereplőként.

 
szafffy   2015. 06. 25.

Tipikus tini film, elsősorban lányoknak. Felnőtt fejjel már kicsit unalmas, lerágott csont. Sablonos és sok újat nem mutat. Átlagos családi romantikus vígjáték.

Anna Chancellor
Amanda Bynes
Kelly Preston
Amanda Bynes
Oliver James
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes
Oliver James
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes

A film összbevétele 14 622 111 dollár volt (imdb.com).

 

Oliver James ebben a filmben csókolózott először a kamerák előtt.

(dailyfilmsan)
 

A londoni felvételeken kívül Marokkóban és New Yorkban is forgatott a stáb. Azt a jelenetet, amikor Lord Dashwood visszavonja jelölését, a Régi Királyi Haditengerészeti Főiskolán vették fel, ahol a Hamupipőke és a Sherlock Holmes egyes jelenetei is készültek.

(dailyfilmsan)
 

Az ifjúsági szálló, ahová Daphne Londonba érkezése után megy, az a Bridget Jones naplója (2001) c. filmből lehet ismerős, ugyanis ugyan ez volt Bridget Jones lakása is.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.