Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Miről álmodik a lány? (2003)

What a Girl Wants
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
45
Képek
2
Videók

Galéria (45)

Anna Chancellor
Amanda Bynes
Kelly Preston
Amanda Bynes
Oliver James
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes
Oliver James
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes
Colin Firth
Amanda Bynes

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

0

Egyik legkedvesebb tinifilm emlékem. Mennyiszer újranéztük ezt a filmet. Amanda Bynes tökéletesen elvitte a filmet a hátán, bár tény hogy Collin Firth hozzásegítette a filmet, hogy ilyen jó legyen. Nagyon színes, nagyon cserfes és vidám tinifilm.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Nagyon nem vártam tőle semmi jót. Sőt először meg se akartam tekinteni a filmet de mégis így tettem. Kellemes csalódást okozott ez a film, mert cím alapján nem vettem volna rá magam, hogy megnézzem.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 24.

0

Én mindig is szerettem ezt a filmet, bár nem túl egyedi, és inkább a tiniket köti le. Most, így felnőttebb fejjel már látom én is, hogy nem minden perce csodálatos, és vannak igen klisés jelenetei. De a lényeget még mindig nyújtja, és nem tartom most... több»

 
Csillagpor   2018. 11. 04.

0

Imádtam régen. Nagyon édes kis romantikus tinifilm. Mérföldkőnek jobb mint a mostani hulladék tucat filmek. Persze nem kell nagy mélységekbe számítani, de a céljának tökéletesen megfelel. Elszórakoztat . Amanda Bynes pedig tökéletes főszereplőként.

 
szafffy   2015. 06. 25.

0

Tipikus tini film, elsősorban lányoknak. Felnőtt fejjel már kicsit unalmas, lerágott csont. Sablonos és sok újat nem mutat. Átlagos családi romantikus vígjáték.

 
Fanni11   2016. 08. 04.

0

Ez egy kicsit sem eredeti story es annak sem egy jo feldolgozasa!!!

 
Katalin21   2015. 11. 05.

0

Jól sikeredett vígjáték, Tinisen szórakoztató , a színészekkel nincs bajom, kalandos, humoros, jó kis mesés történet. A vége picit komoly lesz, de így is végig nézhető film.

A film összbevétele 50 732 139 dollár volt (imdb.com).

 

Oliver James ebben a filmben csókolózott először a kamerák előtt.

(dailyfilmsan)
 

A londoni felvételeken kívül Marokkóban és New Yorkban is forgatott a stáb. Azt a jelenetet, amikor Lord Dashwood visszavonja jelölését, a Régi Királyi Haditengerészeti Főiskolán vették fel, ahol a Hamupipőke és a Sherlock Holmes egyes jelenetei is készültek.

(dailyfilmsan)
 

Az ifjúsági szálló, ahová Daphne Londonba érkezése után megy, az a Bridget Jones naplója (2001) c. filmből lehet ismerős, ugyanis ugyan ez volt Bridget Jones lakása is.

(dailyfilmsan)
 

Amikor Henry Dashwood Daphne gyermekkori fotóalbumát nézi, akkor Amanda Bynes valódi gyerekkori fotói láthatók az albumban.

(dailyfilmsan)
 

Ez a film a főszereplő, Amanda Bynes 17. születésnapján lett bemutatva.

(dailyfilmsan)