Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
MMcFly2015   2019. 03. 08.
Vörös kutya, aki mellékszereplő a saját filmjében

Hogy őszinte legyek a Vörös kutya nekem nem mond semmit a címe alapján, pedig egy kis keresés alapján rájöttem, hogy regények, és filmek is vannak az állatról. A vörös kutya: A kezdetek c. film az első amit láttam a legendásnak írt kutyáról, viszont sajnos ez nem hozta meg a kedvem, hogy pótoljam a vele kapcsolatos lemaradásom... A film képi világa, és az ausztráliai környezet meglehetősen tetszett, de a történet rém gyenge. A kutya megjelenése, ahogy annak lennie kell, beindítja a cukiság faktort, viszont ezzel a lehetőséggel nem élnek a további játékidő alatt. A kölyökkutya ezen életszakaszát pár perces jelenettel le is tudtuk, és sajnos maga a címadó állat ezek után is, csak a film mellékszereplőjévé válik. Így azt kell mondanom, hogy a kutyás filmek körében is egy gyengécske színvonal az, amit itt láthatunk. Egy ócska (gyerek) szerelem, és egy rém erőltetett indián mendemondára alapozni egy másfél órás filmet, az nekem édes kevés. Bármikor megnézem a klasszikusnak számító Lassie-t, vagy az Úton hazafelé c. filmet, kalandba és kutyákba is többet rejt, mint a Vörös kutya.

 
Sziszi   2017. 10. 31.

Ez egy nagyon emberi történet, engem legalábbis nagyon megérintett. És noha a mondanivalója eléggé habkönnyű módon van tálalva, mégis meg tud maradni az emberben teljesen. Én legalábbis még órák múlva is rágódtam rajta egy kicsit.


 
ollggaalek   2017. 03. 28.

A film humora egész jó, persze nem egészen az én stílusom, de ettől eltekintve egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Így másoknak is meleg szívvel tudom ajánlani. Egy igazán kellemes családi filmélmény.

Levi Miller
Levi Miller
Levi Miller
Levi Miller
Bryan Brown
 

A film a Vörös kutya előzményeit meséli el.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.