Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Huncutka (1991)

Curly Sue
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Gauss   2021. 09. 20.

legújabb vélemény

1

Kiskoromban imádtam, ma is simán megnézem, mert egy szép film, mert egy jó vígjáték nagyszerű szereplőkkel, egy szép történettel. 10/10.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 25.

0

Gyerekkorom egyik meghatározó filmje, nagyon sokszor láttam és mindig teljesen elvarázsolt a története. Pedig nincs ebben semmi túlbonyolítva, a természetes színészi alakítások tették ennyire jóvá ezt a filmet. Alisan Porter fiatal kora ellenére vitt... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Nagyon szerethető és megható történet egy apukáról, aki mindent megtenne a kislányáért. Imádnivaló és zseniális gyerekszínész levette a lábáról a nézőket. És rendkívül vicces is sokszor a gyerekszáj a filmben. Mindenképpen többször nézős film.

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

0

Nagyon helyes film vagy ezerszer láttam. Nagyon jó együtt James Belushi és a kiscsaj. A története humoros, de kellően érzelmes is.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Az egyik legkedvesebb filmem gyerekkorom óta, bármikor nagyon szívesen újranézem. A három fő karakter véleményem szerint nagyon nagy összhangban van a film során, a történt egyedi, Alisan Porter pedig hihetetlenül cuki. Nagyon szeretem ezt a filmet, ajánlom mindenkinek!

 
Zenta   2017. 03. 01.

0

Aranyos, vicces, jópofa film, amit már ezer éve nem láttam. Emlékeim szerint viszont régen nagyon jól szórakoztam rajta, Az egész család számára jó választás.

 
tilino   2017. 02. 02.

0

Nagyon szeretem a Huncutkában a kislány vonásait, mimikáit, dumáját és úgy ahogy van , nagyon jópofa a karaktere és a megnyilvánulásai. A kilencvenes évek igazi kedvence, a legjobb vígjátékok egyike volt.

A film összbevétele 33 691 313 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező John Williams-t szerette volna felkérni a filmzene megírására, de más munkálatai miatt nem tudta vállalni.

(diumiu)
 

A rendező Christina Ricci-t szerette volna választani Huncutka szerepére, de nem tudta vállalni az "Addams Family" (1991) forgatása miatt.

(diumiu)
 

Walker szerepére több jelentkező is volt mint pl.: Griffin Dunne, William Atherton és George Segal is. Mindhárman visszautasították a szerepet, más filmes elfoglaltságuk miatt.

(diumiu)
 

Gray szerepére több ismert színésznő is esélyes volt, mint pl.: Linda Hamilton, Geena Davis, Kirstie Alley, Laura Dern, Sigourney Weaver és Goldie Hawn is.

(diumiu)
 

Bruce Willis is esélyes volt Bill szerepére, de annyi pénzt szeretett volna kérni, amennyi az egész filmre nem volt.

(diumiu)