Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Huncutka
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 25.

Gyerekkorom egyik meghatározó filmje, nagyon sokszor láttam és mindig teljesen elvarázsolt a története. Pedig nincs ebben semmi túlbonyolítva, a természetes színészi alakítások tették ennyire jóvá ezt a filmet. Alisan Porter fiatal kora ellenére vitte a prímet, tündéri kislány volt, akinek valószínűleg csak önmagát kellett adnia és már működött is a dolog. James Belushit pedig későbbi szerepeiben is nagyon kedveltem (példának okáért végignéztük az egész Jim szerint a világot is), ám a Huncutka volt az első olyan alakítása, amiért igazán felfigyeltem rá. Egy igazi kedves történet, amelynek legfőbb tanulsága, hogy a pénz néha nem minden, de azért nem is szépíti a dolgokat, megmutatja, hogy milyen egy hajléktalan élete, amely bár mindig ilyen szerencsés fordulatot venne, mint ahogyan a filmben ezt láthatjuk.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Az egyik legkedvesebb filmem gyerekkorom óta, bármikor nagyon szívesen újranézem. A három fő karakter véleményem szerint nagyon nagy összhangban van a film során, a történt egyedi, Alisan Porter pedig hihetetlenül cuki. Nagyon szeretem ezt a filmet, ajánlom mindenkinek!


 
Zenta   2017. 03. 01.

Aranyos, vicces, jópofa film, amit már ezer éve nem láttam. Emlékeim szerint viszont régen nagyon jól szórakoztam rajta, Az egész család számára jó választás.

 
tilino   2017. 02. 02.

Nagyon szeretem a Huncutkában a kislány vonásait, mimikáit, dumáját és úgy ahogy van , nagyon jópofa a karaktere és a megnyilvánulásai. A kilencvenes évek igazi kedvence, a legjobb vígjátékok egyike volt.

 

A rendező John Williams-t szerette volna felkérni a filmzene megírására, de más munkálatai miatt nem tudta vállalni.

(diumiu)
 

A rendező Christina Ricci-t szerette volna választani Huncutka szerepére, de nem tudta vállalni az "Addams Family" (1991) forgatása miatt.

(diumiu)
 

Walker szerepére több jelentkező is volt mint pl.: Griffin Dunne, William Atherton és George Segal is. Mindhárman visszautasították a szerepet, más filmes elfoglaltságuk miatt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.