Elhunyt Robert Wall, aki Bruce Lee-vel is összecsapott A sárkány közbelépben

82 éves korában elhunyt Robert Wall színész és harcművész.

Robert Wall vasárnap hunyt el Los Angelesben, halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal. “Az erő és az inspiráció oszlopa volt mindazok számára, akik találkoztak vele, sugárzó szellemét és örökségét soha nem fogják elfelejteni” - olvasható a közleményben.

Robert Wall első filmes szerepe az 1972-ben megjelent A sárkány útja című produkcióban látható, a későbbiekben pedig további két Bruce Lee filmben szerepelt, az 1793-as A sárkány közbelépben, illetve az 1978-as Halálos játszmában.

A későbbiekben Chuck Norrisszal közösen harcművészeti iskolát nyitottak. Wall és Norris olyan filmes produkciókon dolgoztak együtt, mint A csend kódja, A Tűzjáró, A hős és a terror, A bajnok és a kölyök és Walker, a texasi kopó című sorozat.

A sárkány közbelép ikonikus harci jelenetében ő és Bruce Lee valódi küzdelmet produkáltak a kamerák előtt, amely során több bordája is eltört. “Bob, meg akarlak ütni, méghozzá keményen” - mondta annak idején Bruce Lee filmes partnerének.

 

Robert Wallt felesége Lillian, valamint gyermekei, Shana, Kara, Gennine és Ron gyászolják.

Nyugodjék békében!

27 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Robert Wall

Robert Wall

szül. 1939. 08. 22. - elhunyt 2022. 01. 30.
San José, Kalifornia, Egyesült Államok
Robert Wall első filmes szerepe az 1972-ben megjelent A sárkány útja című produkcióban látható, a későbbiekben pedig további két Bruce Lee filmben szerepelt, az 1793-as A sárkány közbelépben, illetve az 1978-as Halálos játszmában. A későbbiekben Chuck Norrisszal közösen harcművészeti iskolát nyitottak. Wall és Norris olyan... több»