48% 36 szavazat
Lopakodók: Újratöltve

Lopakodók: Újratöltve

Sniper: Reloaded
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Brandon Beckett, a híres mesterlövész fia az ENSZ-rendfenntartóknál teljesít szolgálatot a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Parancsot kap, hogy a csapatával mentsen ki egy fehér farmert, aki csapdába esett a lázadók területén. Amikor megérkeznek a farmra, egy rejtélyes orvlövész veszi tűz alá őket, Beckettet megsebesíti, mindenki mást pedig megöl. Apja korábbi pártfogójának, a mesterlövész oktató Richard Miller segítségével Brandonnak meg kell tanulnia az ellenfele fejével gondolkodni. Csak így győzheti le őt, és találhatja meg azt, aki a parancsokat adja.

Rendező: Claudio Fäh
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Dél-afrikai Köztársaság
Premier (HU): 2012.02.24.
Több

Hol nézheted

Chad Michael Collins
Chad Michael Collins
Chad Michael Collins
Chad Michael Collins
Billy Zane
Chad Michael Collins
Billy Zane
 
2018.07.12 vitto

legújabb vélemény

Nem egy eget rengető akciófilm, inkább korrektnek mondanám. Végül is nem unatkoztam rajta, a film első harmada még viszonylag izgalmas is volt számomra. Utána már csak a szokásos klisék következtek.

0
 
2017.01.04 hsanya182

Átlagos mesterlövészes film, a magánélettel összekötve. Aki még kevés háborús filmet nézett, lehet annak jobban fog tecceni. Összességében a tipikus történet, a katona parancsot teljesít, és néha sokkal közelebb van az ellenség mint azt gondolnánk, a politika pedig mindig más logikát követ mint a bajtársiasság...

1
 
2016.11.24 Vuk

Az akciójelenetek olyanok, mintha egy számítógépes játékba csöppenne az ember. Egy kicsit túlságosan is mesterkéltek. Ettől persze még nem lesz egy rossz film, mindenképpen érdemes megnézni, érdekes élményt nyújt.

0
 

Az alkotásban összesen 50 ember hal meg.Szerző: Norbi

#1