Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Red Tails - Különleges légiosztag (2012)

Red Tails
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Videók (2)

 
kabel   2022. 09. 06.

legújabb vélemény

0
Kimondottan gyenge

Rossz színészek, erőltett üzenet, messze túl sok légi csata, ami teljesen elviszi a varázsát az összetűzéseknek, és olyan, mintha egy videójátékot néznénk.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 01.

0

Eléggé beállított és mű dialógusok rontják a levegőt a Red Tails kötelékében. Annyi szent hogy nem ültek sokat a szereplők a szövegkönyv felett hogy hitelesek legyenek. Engem nagyon zavart a film céltalansága csak villogtak olyan nagy szavakkal hogy ... több»

 
BloodyMary   2016. 11. 07.

0

Nagyszerű, lenyűgöző és megható film...lehetne. De már nem lesz. Technikailag tökéletesen kivitelezett, de a színészi játék sem szenvedélyt, sem mély odaadást nem tartalmaz.

 
Gríz   2015. 01. 28.

0

Mikor láttam az előzetest, nagyon megörütem. Végül a légi ütközetes jelenetek húzták ki a a pácból a filmet leginkább. Szimpatikusak voltak viszont a fegyverrégiségek. Ami még segíthetne rajta az egy vágás, 90 percesre.

A film összbevétele 50 365 498 dollár volt (imdb.com).

 

Anthony Hemingway rendező első filmje.

(dailyfilmsan)
 

A Red Tails bombázók a filmben valószínűleg a dél-olaszországi Foggia légi bázisról indulhattak, amelyet a brit nyolcadik hadsereg 1943 októberében foglalt el.

(dailyfilmsan)
 

Terrence Howard második alkalommal bújt egy Tuskegee Airman bőrébe ebben a filmben. Első alkalommal a Hart háborújában játszotta el az alakulat egyik tagját.

(dailyfilmsan)
 

A felkészülés során George Lucas és munkatársai elbeszélgettek a Tuskegee Airmen túlélőivel, és hozzáférést kaptak az eredeti küldetésnaplókhoz.

(dailyfilmsan)