Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
81%

Hadak útján (2011)

War Horse
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
32
Képek
1
Videók

Galéria (32)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2021. 09. 04.

legújabb vélemény

0

Tetszett a film. Teljesen új, szinte páratlan és pártatlan szemléletmóddal találkozhatunk a filmben. Pedig egy háborús film legtöbbször sosem pártatlan, de ez teljesen az. Az egész film egy lóról, és az ő szemén keresztül látott háborúról szól, és mi... több»

 
indingo   2019. 02. 15.

0

A film témája megrendítő és egyben megható, egy ló sorsát követjük végig , az első világháború borzalmain keresztül. Túl naiv és nem éppen életszerű a történet, de a sokszor kegyetlen háborús események után épp erre van szükségünk és ne feledjük el hogy egy ifjúsági könyv alapján készült a film.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon jól indult a film és tetszett is volna de sajnos a végére nem az lett amit vártam tőle. Ennek a filmnek jó volt az alapja de sajnos rossz volt a megvalósítás.

 
HercegPeter   2017. 06. 05.

0

Nagyon hasonlít a Fekete szépség című filmre, legalábbis az alaptörténet biztosan. Az első bő félórában úgy indul, mint egy békés bohókás családi film. Majd ezt követik az igen komoly drámai fejezetek és végül egy megható befejezés. A látványvilág na... több»

 
Lamboh   2017. 10. 13.

0

Ez is egy olyan film, amit a végtelenségig tudnék nézni. Nagyon megható és szép film. A háborús drámákat nagyon szeretem, ez viszont, így, hogy egy ló szemszögéből látjuk a dolgokat, és őt kísérjük végig a háború borzalmain, valahogy egy hatalmas plu... több»

 
hsanya182   2015. 08. 26.

1

Egy ártatlan ló menekülése a körülötte lévő emberiség őrült játékai elől. Csodálatos tájaképeket láthatunk a filmben, majd betekintés nyerünk az I világháború borzalmaiba is. Főhős lovunk megannyi gazdán esik keresztül, először egy gazda farmján, maj... több»

 
Edii   2015. 04. 23.

0

A világ egyik legjobb rendezője; Steven Spielberg egy gyönyörű ló és gazdája egy fiatal fiú szemszögéből mutatja be az I. világháborút és annak borzalmait ebbe a nagyszerű drámába. 2,5 órás film, de végig érdekes, egy percig se unalmas, picit vontatott, de ennyi hibája van!

A film összbevétele 177 584 879 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatáson 14 ló játszotta Joey-t, ezek közül a legtöbb szerep a filmes karriert befutó Findernek jutott.

(ps)
 

Emily Watson hasonló szerepben látható az Én kicsi szörnyem - A mélység legendája (2007) című filmben is. Mindkét filmben a színésznő alakította a ló gazdájának anyját.

(ps)
 

A Vágta (2003) című filmet is Oscar-díjra jelölték, amiben ugyanez a ló, Finder szerepelt.

(ps)
 

A forgatások alatt 5800 statisztára volt szükség.

(ps)
 

Ez volt Jeremy Irvine első filmje.

(ps)