Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
32
Képek
1
Videók

Vélemények: Hadak útján (2011)

 
jfruzsi97   2020. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Elolvastam a könyvben is. Szinte hasonló volt a filmhez. Egyik kedvenc lovas filmem. Nagyon megható és izgalmas egyben. Sztorija nagyon jó, érdekes. Végig követhetjük a ló-lovasa küzdelmeit, köztük egy háborún át, hogy újra egymásra találjanak. Nagyon szép egy film!

 
indingo   2019. 02. 15.

0

A film témája megrendítő és egyben megható, egy ló sorsát követjük végig , az első világháború borzalmain keresztül. Túl naiv és nem éppen életszerű a történet, de a sokszor kegyetlen háborús események után épp erre van szükségünk és ne feledjük el hogy egy ifjúsági könyv alapján készült a film.


 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon jól indult a film és tetszett is volna de sajnos a végére nem az lett amit vártam tőle. Ennek a filmnek jó volt az alapja de sajnos rossz volt a megvalósítás.

 
HercegPeter   2017. 06. 05.

0

Nagyon hasonlít a Fekete szépség című filmre, legalábbis az alaptörténet biztosan. Az első bő félórában úgy indul, mint egy békés bohókás családi film. Majd ezt követik az igen komoly drámai fejezetek és végül egy megható befejezés. A látványvilág na... több»

 
Lamboh   2017. 10. 13.

0

Ez is egy olyan film, amit a végtelenségig tudnék nézni. Nagyon megható és szép film. A háborús drámákat nagyon szeretem, ez viszont, így, hogy egy ló szemszögéből látjuk a dolgokat, és őt kísérjük végig a háború borzalmain, valahogy egy hatalmas plu... több»

 
hsanya182   2015. 08. 26.

1

Egy ártatlan ló menekülése a körülötte lévő emberiség őrült játékai elől. Csodálatos tájaképeket láthatunk a filmben, majd betekintés nyerünk az I világháború borzalmaiba is. Főhős lovunk megannyi gazdán esik keresztül, először egy gazda farmján, maj... több»

 
Edii   2015. 04. 23.

0

A világ egyik legjobb rendezője; Steven Spielberg egy gyönyörű ló és gazdája egy fiatal fiú szemszögéből mutatja be az I. világháborút és annak borzalmait ebbe a nagyszerű drámába. 2,5 órás film, de végig érdekes, egy percig se unalmas, picit vontatott, de ennyi hibája van!

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0

Nem vagyok ló mániás és az ilyen jellegű kalandfilmeket sem szeretem. A moziba úgy ültem be, hogy csak éljük túl. Azonban nagyon meglepett a film. Az elején és a végén volt pár giccses rész, amibe bele lehet kötni, azonban a történet magával ragadott... több»

 
goat2000   2016. 11. 13.

0

Nagyon jó lett a film. Nagyon látványos film lett. Bemutatja a háborús viszonyokat, a körülményeket, ahogy az emberek kényszerülnek élni. Nagyon megindító film lett.

 
jozsagabri   2017. 04. 27.

0

Az első világháborúban játszódó történet nagyon megható és hiteles. Szól a kitartásról , a szeretetről és legfőképp a kötődésről. Tanulságos és megható film.

 
szafffy   2015. 06. 21.

0

Kicsit meglepett, hogy tíz jelölést is kapott. Nem véletlen, hogy egyet sem szerzett meg belőlük. Spielbergtől sokkal többre számítottam. Gyenge lett a rendezés és nem elég érdekes.

 
anyika   2015. 03. 17.

0

Fenntartásokkal fogadtam a film, de pozitívan csalódtam. Nem véletlenül aratott nagy sikert, mind dramaturgiailag, mind pedig a színészi játékot nézve kiváló.

 
airbus   2015. 09. 23.

0

A filmet Michael Morpurgo ifjúsági regénye alapján készítették. A történet igyekszik bemutatni az emberséget és a helyes morált. A film is tanulságosra siketült. Ez a barna szépség képes megérinteni az ember szívét. A film egy kicsit hatásvadász, és teátrális, de sikerül elérnie a kívánt hatást.

 
adam   2015. 08. 13.

0

Egészen jól sikerült ez a film. Steven Spielberg érti a dolgát, legendás rendező és producer. A film története képes megérinteni, a készítők pedig jó érzékkel vitték képre a drámai jeleneteket. Az első világháború csatáit ábrázoló részek meglehetősen hitelesre sikerültek.