Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67

A sas (2011)

The Eagle
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
2
Videók
A sas
 
NGN   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Nem a legjobb film a kategóriájában. Igazából nekem kicsit unalmas és előre kiszámítható volt az egész. Channing Tatum se volt formában, hiába a nagy nevek ez így gyenge volt.

 
hsanya182   2015. 05. 17.

Osztom a véleményt, hogy a hangi és a képi világ jóra sikerült. Ez a film a Centurion c. film folytatása, viszont az sokkal nagyobb mondanivalóval rendelkezik. Itt az nem szimpatikus, hogy annyira ragaszkodnak egy "hüle" szimbólumhoz és azért kaszabolnak le másokat. A legvégén pedig a "mentő harc" elég drámai próbál lenni, nálam a szánalmas kategóriát nyerte el, egyszer csak ott terem a brigád az erdő kellős közepén. Nem reális. De összességében nézhető film volt. Olyan egyszernézős kategória. :)


 
macskulare   2015. 06. 11.

Nekem nagyon bejött és külön pikantéria, hogy egy részét Magyarországon forgatták, és a stáblista kb. 70%-a magyar szakembert vonultat fel! Ajánlom mindenkinek, mert méltatlanul gyenge az imdb-s 6.1 es pontszám. Jó nem egy Braveheart vagy Gyűrűk Ura, de jó kis szórakozás!

 
jozsagabri   2017. 03. 04.

Donald Sutherland és Mark Strong alakítása tetszett legjobban a filmben, igazán zseniális, ahogyan játszanak. Az egész film magával ragad, leköt, az események fordulatosak és a jelenetek látványosak.

 
Balu   2015. 05. 12.

Egyre inkább azt gondolom,hogy jó színész ez a Channing Tatum.Láttam már pár nyálas szerepemben de ebben a filmben szerintem jobban szerepelt.Bár a sztori nem annyira tetszett,de a képi és hangi világa az jól sikerült.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.