Új sztárpárról pusmog Hollywood, bár az, hogy együtt vannak, évek óta nem titok. Ám most új pletykatémával szolgáltattak: minden jel szerint eljegyezték egymást. Nem más párról van szó, mint mindenki kedvenc csíntevő istenkéjéről, Tom Hiddlestonról és párjáról, Zawe Ashtonról.

Tom Hiddlestone karrierjét aligha kell bemutatni, hiszen a Marvel moziverzum Lokija mellett is olyan filmekben kapott szerepet, mint a Hadak útján, a Bíborhegy vagy a Kong: Koponya-sziget. De persze a legtöbben azért mégis csak Thor fondorlatos mostohaöccseként tekintenek rá a legszívesebben.

Ami viszont Zawe Ashtont illeti, a színésznő egyelőre kevésbé nagy ívű pályát tudhat magáénak. Többnyire inkább sorozatokban szerepelt, mint a Ki vagy, Doki?, a Sherlock vagy Kívülállók. Filmek terén az Éjszakai ragadozók és az Oasis tekinthető komolyabb alkotásnak.

A pár nem csak a mozivásznon színészkedik, hanem színpadon is. Megismerkedésük is a Broadwayhez köthető, ahol együtt játszottak a Betrayal című darabban. Tom Hiddleston alakította Robertet, akit Emma, a felesége megcsalt a legjobb barátjával. Emmát Zawe Ashton játszotta, a darab érdekessége pedig, hogy a cselekmény visszafelé zajlik az utóhatástól indulva.

Három éve alkotnak egy párt és alapvetően kerülik a rivaldafényt. Ugyanakkor a napokban a BAFTA díjátadón a jelenlévők kiszúrták, hogy a színésznő ujján jegygyűrű virít, ez indította be a szóbeszédet, amit a pár hivatalos képviselői egyelőre nem kommentáltak.

Érdekesség, hogy Zawe Ashton jövőre szintén a Marvel moziverzum részévé válhat, ugyanis szerepelni fog a Marvelek-ben. Vajon a párjának van ehhez bármi köze…?