Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
62
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 09.

legújabb vélemény

A hősök nálam ebben a kategóriában a favorit, de azért ebbe sorozatban is volt egy-két izgalmas rész.

 
mimi   2015. 04. 22.

A Kívülállók egy olyan sorozat, ami minden egyes részben meglepetéssel tud szolgálni. Nem hagyja lankadni a kedélyeket, folyamatosan képes a megújulásra és egyáltalán nem laposodik el. Ritka az ilyen,ha mindez még nem lenne elég, a helyszín is kifejezetten üdítő.


 
avocados   2015. 08. 28.

Az első két évad lenyűgöző volt. Plusz mindig történt valami. De a harmadik évad első része kissé lapos volt nekem. Meg zavart, hogy Nathant ezzel a Rudyval akarják pótolni. Elég lett volna a két évad. Ettől függetlenül nézem tovább, mert még mindig érdekel.

 
Xarxas   2015. 10. 03.

Ilyen beteg sorozatot még nem láttam xD Nagyszerű, ajánlom mindenkinek :D

Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Klariza Clayton
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
 
A Misfitset tényleg a karakterek viszik el a hátukon, nem pedig az, hogy milyen képességük, vagy kütyüjük van. Szóval kicsit másról szól, mint a mostani szuperhős blockbusterek többsége. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.