Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Kívülállók (2009-2013)

Misfits
Filmadatlap
 
62
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Klariza Clayton
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon

Videók (1)

 
Drawen H.   2021. 12. 02.

legújabb vélemény

0
Mit is?

A sorozat valahogy úgy húzott magához, ahogy elképzelek egy fekete lyukat, hogy elnyel egy bolygót. Észre sem vettem, és a távrinyó a kezemben, és zongorázok a csatornák közt, várom a kettő rész kezdését. Eszeveszett, vad, polgárpukkasztó, trágár - de ő a kedvencem!!!

 
mamiéstöti2   2019. 02. 09.

0

A hősök nálam ebben a kategóriában a favorit, de azért ebbe sorozatban is volt egy-két izgalmas rész.

 
elekm90   2020. 11. 12.

0

Csupán az első évadot láttam, az tetszett. Nagyon stílusos brit szuperhőssorozat remek humorral és színes karakterekkel. Volt 1-2 rész, ami kicsi baromságba hajlott (pl. a videojátékos), de egyébként szórakoztató.

 
Robinson76   2020. 12. 06.

0
Rajtam kívüláll(ók)

Egy brit sci-fi-dráma a betegesebb és szókimondóbb fajtából. Alacsony költségvetés és szürkeség jellemezte, melyen a szuper képességek és azok felfedezése javított valamit. Bár nem ezeken volt a fő hangsúly, hanem a karaktereken, nálam ez sem mentette meg. Egy évad nekem bőven elég volt belőle, mert a karakterek számomra igencsak butuskák és elvetemültek voltak. Mivel ezeknek a karaktereknek kellett volna elvinni szériát, hát nálam nem vitték tovább pár résznél.

 
mimi   2015. 04. 22.

0

A Kívülállók egy olyan sorozat, ami minden egyes részben meglepetéssel tud szolgálni. Nem hagyja lankadni a kedélyeket, folyamatosan képes a megújulásra és egyáltalán nem laposodik el. Ritka az ilyen,ha mindez még nem lenne elég, a helyszín is kifejezetten üdítő.

 
avocados   2015. 08. 28.

0

Az első két évad lenyűgöző volt. Plusz mindig történt valami. De a harmadik évad első része kissé lapos volt nekem. Meg zavart, hogy Nathant ezzel a Rudyval akarják pótolni. Elég lett volna a két évad. Ettől függetlenül nézem tovább, mert még mindig érdekel.

 
Xarxas   2015. 10. 03.

0

Ilyen beteg sorozatot még nem láttam xD Nagyszerű, ajánlom mindenkinek :D