Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
89%

Kívülállók (2009-2013)

Misfits
Filmadatlap
 
62
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Robinson76   2020. 12. 06.

legújabb vélemény

0
Rajtam kívüláll(ók)

Egy brit sci-fi-dráma a betegesebb és szókimondóbb fajtából. Alacsony költségvetés és szürkeség jellemezte, melyen a szuper képességek és azok felfedezése javított valamit. Bár nem ezeken volt a fő hangsúly, hanem a karaktereken, nálam ez sem mentette meg. Egy évad nekem bőven elég volt belőle, mert a karakterek számomra igencsak butuskák és elvetemültek voltak. Mivel ezeknek a karaktereknek kellett volna elvinni szériát, hát nálam nem vitték tovább pár résznél.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 09.

0

A hősök nálam ebben a kategóriában a favorit, de azért ebbe sorozatban is volt egy-két izgalmas rész.


 
elekm90   2020. 11. 12.

0

Csupán az első évadot láttam, az tetszett. Nagyon stílusos brit szuperhőssorozat remek humorral és színes karakterekkel. Volt 1-2 rész, ami kicsi baromságba hajlott (pl. a videojátékos), de egyébként szórakoztató.

 
mimi   2015. 04. 22.

0

A Kívülállók egy olyan sorozat, ami minden egyes részben meglepetéssel tud szolgálni. Nem hagyja lankadni a kedélyeket, folyamatosan képes a megújulásra és egyáltalán nem laposodik el. Ritka az ilyen,ha mindez még nem lenne elég, a helyszín is kifejezetten üdítő.

 
avocados   2015. 08. 28.

0

Az első két évad lenyűgöző volt. Plusz mindig történt valami. De a harmadik évad első része kissé lapos volt nekem. Meg zavart, hogy Nathant ezzel a Rudyval akarják pótolni. Elég lett volna a két évad. Ettől függetlenül nézem tovább, mert még mindig érdekel.

 
Xarxas   2015. 10. 03.

0

Ilyen beteg sorozatot még nem láttam xD Nagyszerű, ajánlom mindenkinek :D

Galéria (21)

Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Klariza Clayton
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon
Iwan Rheon

Videók (1)

 
A Misfitset tényleg a karakterek viszik el a hátukon, nem pedig az, hogy milyen képességük, vagy kütyüjük van. Szóval kicsit másról szól, mint a mostani szuperhős blockbusterek többsége. több»