Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Ki vagy, Doki? (2005-2021)

Doctor Who
Filmadatlap
 
204
Szereplők
30
Vélemények
500
Képek
16
Videók

Galéria (500)

Videók (16)

 
JRD   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

2
Az ikonikus ikon...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha van ikonikus ikon, akkor ez a sorozat az. Technikailag nincs agyoncifrázva. A szereplők, figurák néhol inkább viccesek, mint félelmetesek. Mégis ez a brit sorozat az egyik legjobb. 36 évadot élt meg a sorozat, több mint 800 epizóddal. (Ezzel bezsebelt egy Guinness rekordot is.) A történetei viszont eseménydúsak és fantáziával teltek. Talán ez miatt lehetett az egyik legsikeresebb sorozat. Sok vendégszereplő is megjelent a sorozatban. Nézd meg, hogy te is átérezd a fílinget. De ne várd, hogy egy szuperlátványos, effektekkel teletűzdelt sorozatot fogsz látni. Egyéni hangulata, fordulatos történetei, némi humorral megfűszerezett beszólásai és a színészi játékok teszik szerethetővé ezt az időtlen sorozatot! Szóval! Tardisra fel, és jó szórakozást!

 
bgnz367   2017. 04. 18.

1

Ez is egy olyan sorozatom amit sokáig nem próbáltam be előítélet miatt. Azóta pedig tűkön ülve várom a következő részeket. Mindig tud újat mutatni és a főszereplők egytől egyig fantasztikusak.

 
Deku   2017. 08. 21.

3

Sorozat még nem okozott nekem akkora pozitív csalódást mint a Doctor Who. Egyszerűen megkapó és magával ragadó. A történet nagyon eredeti és szórakoztató. Én ajánlani tudom.

 
hell.l   2016. 09. 30.

1

Ez is jó kis sci-fi sorozat. Főleg a David Tennantos részeket kedvelem, valami elképesztően jól hozta a doktor karakterét, de azért többiek is jó munkát végeztek :)

 
Csillagpor   2017. 06. 18.

0

Nagyon jó érdekes magával ragadó sorozat, de azért sok logikai baki van benne. Interneten nagy fanok nagyon durván összeszedték. Akit érdekel a sori nézzen utána mert nagyon jó:D A szereplőket nagyon jól válogatták össze. Nyári unaloműzőnek tökéletes választás.

 
[email protected]   2015. 10. 30.

1

Nagyon jó sorozat igazi felnőtteknek szóló mese. Főleg az első évadok voltak nagyon jol osszerakottak es Mindig alig vártam a következő részt. Kellemes hangulatos filmsorozat.

 
Lost Silver Book   2016. 09. 07.

1
Fantasztikus és magával ragadó sorozat

Ha egy Sherlock Holmes-t, egy Dr. House-t, egy Vulkánit és egy őrült embert összegyúrnánk, akkor sem közelítenénk meg ezen szélsőségek egyesítését: a DOKTOR-t, filmünk főhősét. - - - A régi sorozatot, azaz az előzményeket nem láttam, (mert nem nagyo... teljes kritika»

A film összbevétele 76 205 dollár volt (imdb.com).

 

Több könyvet is kiadtak a sorozat történeteivel.

(JRD)
 

36 évadot élt meg a sorozat.

(JRD)
 

Az évtizedek alatt több színész is eljátszotta a "Doktort" : William Hartnell, Patrick Troughton, Jon Pertwee, Tom Baker, Peter Davison, Colin Baker, Sylvester McCoy, John Hurt, Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith, Peter Capaldi, Jodie Whittaker (Egyébként ő volt az első női doktor) ...

(JRD)
 

Peter Capaldi és David Tennant egyaránt nagy rajongói voltak gyerekkorukban a sorozatnak.

(ZeroHero)
 

Peter Capaldi szerint a 12. doktor jelmezét David Bowie ihlette.

(ZeroHero)