Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
91%

Ki vagy, Doki? (2005-2021)

Doctor Who
Filmadatlap
 
204
Szereplők
29
Vélemények
500
Képek
15
Videók
 
Tóth Enikő   2019. 11. 28.

legújabb vélemény

0
Geronimo

Egyszerűen nem tudom megunni. Csak ajánlani tudom aki szereti a sci-fit a kalandokat a fantasyt es a humort. Nem fogsz csalódni

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Sorozat még nem okozott nekem akkora pozitív csalódást mint a Doctor Who. Egyszerűen megkapó és magával ragadó. A történet nagyon eredeti és szórakoztató. Én ajánlani tudom.


 
Edii   2015. 09. 16.

0

Az első fél órában azt hittem, hogy felállok és ott hagyom, de utána kezdett beindulni, fordulatok, logika és kb. 4 film összegyúrása, ami kicsit azért szúrta a szemem.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

0

Ez is egy olyan sorozatom amit sokáig nem próbáltam be előítélet miatt. Azóta pedig tűkön ülve várom a következő részeket. Mindig tud újat mutatni és a főszereplők egytől egyig fantasztikusak.

 
hell.l   2016. 09. 30.

0

Ez is jó kis sci-fi sorozat. Főleg a David Tennantos részeket kedvelem, valami elképesztően jól hozta a doktor karakterét, de azért többiek is jó munkát végeztek :)

 
Csillagpor   2017. 06. 18.

0

Nagyon jó érdekes magával ragadó sorozat, de azért sok logikai baki van benne. Interneten nagy fanok nagyon durván összeszedték. Akit érdekel a sori nézzen utána mert nagyon jó:D A szereplőket nagyon jól válogatták össze. Nyári unaloműzőnek tökéletes választás.

 
Megamovie   2016. 02. 25.

0

A történet középpontjában egy Doktor nevű idegen lény (Időlord) áll aki kék telefonfülkéjével a Tardis nevű időgéppel és utitársaival bejárja a teret és a különböző időzónákat ,hogy segítsen az adott utitársnak ,egy kihalásban lévő fajnak-kultúrána... több»

Galéria (500)

Videók (15)

A film összbevétele 76 205 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Capaldi és David Tennant egyaránt nagy rajongói voltak gyerekkorukban a sorozatnak.

(ZeroHero)
 

Peter Capaldi szerint a 12. doktor jelmezét David Bowie ihlette.

(ZeroHero)
 

2011-ben a 10. doktort alakító David Tennant feleségül vette Georgia Moffettet,Peter Davison, az 5. Doktor lányát. Moffett játszotta a 10. Doktor lányának szerepét.

(ZeroHero)
 

Russell T. Davies eredetileg Kate Winsletet kérte fel River Song szerepére.

(ZeroHero)
 

Hugh Grantet is felkérték egyszer a Doktor szerepének eljátszására, de visszautasította, mert azt hitte, bukás lesz. Ezt 2007-ben,a show sikerét látva mélyen megbánta, de az egyik Comic Relief-en eljátszhatta a Doktort.

(ZeroHero)
 

Peter Capaldi egy teljesen különböző karaktert alakított a szériában, mielőtt ő kapta volna a 12. Doktor szerepét. Ugyanez igaz Colin Bakerre is.

(hp )
 

Peter Capaldi az egyetlen olyan, a Doktort alakító színész, aki az eredeti széria bemutatása után született.

(hp )
 

John Hurt volt a legidősebb színész, aki valaha a Doktor bőrébe bújt.

(hp )
 

Peter Davison (az ötödik Doktor), Elisabeth Sladen (Sarah Jane Smith) és John Leeson az egyedüli olyan színészek, akik ugyanazt a karakter játszották az eredeti szériában (Doctor Who, 1962), mint a 2005-ben újraindult folytatásban.

(hp )
 

Minden 45 perces rész körülbelül 3 hét forgatást vesz igénybe.

(hp )
 
A kilencedik évad záró darabja nem ért fel az előző rész által várt magasságokba (ami az évad legjobb, de az utóbbi idők közül is az egyik legkiemelkedőbb epizódja volt), de mindenképpen egy nagyon szépen megalkotott befejezést kaptunk, aminek az utolsó két perce aranyat ért.