Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
198
Szereplők
29
Vélemények
400
Képek
15
Videók
 
Tóth Enikő   2019. 11. 28.

legújabb vélemény

Geronimo

Egyszerűen nem tudom megunni. Csak ajánlani tudom aki szereti a sci-fit a kalandokat a fantasyt es a humort. Nem fogsz csalódni

 
Deku   2017. 08. 21.

Sorozat még nem okozott nekem akkora pozitív csalódást mint a Doctor Who. Egyszerűen megkapó és magával ragadó. A történet nagyon eredeti és szórakoztató. Én ajánlani tudom.


 
Edii   2015. 09. 16.

Az első fél órában azt hittem, hogy felállok és ott hagyom, de utána kezdett beindulni, fordulatok, logika és kb. 4 film összegyúrása, ami kicsit azért szúrta a szemem.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Ez is egy olyan sorozatom amit sokáig nem próbáltam be előítélet miatt. Azóta pedig tűkön ülve várom a következő részeket. Mindig tud újat mutatni és a főszereplők egytől egyig fantasztikusak.

 
hell.l   2016. 09. 30.

Ez is jó kis sci-fi sorozat. Főleg a David Tennantos részeket kedvelem, valami elképesztően jól hozta a doktor karakterét, de azért többiek is jó munkát végeztek :)

 
A kilencedik évad záró darabja nem ért fel az előző rész által várt magasságokba (ami az évad legjobb, de az utóbbi idők közül is az egyik legkiemelkedőbb epizódja volt), de mindenképpen egy nagyon szépen megalkotott befejezést kaptunk, aminek az utolsó két perce aranyat ért.
 

Peter Capaldi és David Tennant egyaránt nagy rajongói voltak gyerekkorukban a sorozatnak.

(ZeroHero)
 

Peter Capaldi szerint a 12. doktor jelmezét David Bowie ihlette.

(ZeroHero)
 

2011-ben a 10. doktort alakító David Tennant feleségül vette Georgia Moffettet,Peter Davison, az 5. Doktor lányát. Moffett játszotta a 10. Doktor lányának szerepét.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.