Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Váratlan utazás (1990-1996)

Road to Avonlea
Filmadatlap
 
82
Szereplők
13
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Patricia Hamilton

Videók (1)

 
Gyorvik   2022. 12. 21.

legújabb vélemény

0

Az ifjúsági sorozatok egyik ékköve a 90-es évekből. Elképesztő érzelmi hitelességgel, valódi mondanivalóval, mely a mai darabokban már részben kiveszett. Viszonylag kis számú részei lehetővé tették, hogy mindig magával ragadó történetekkel szolgáljon... több»

 
Ildikó Bacskai   2022. 02. 19.

2
Váratlan utazás (1990)

Gyönyörű, látványos, magával ragadó sorozat. Nagyszerű színészek, csodálatos tájak, kidolgozott, szép rendezés. Igazi családi film, néhol szomorkás, keserű, néhol pedig nagyon vicces sorozat. Egy generáció nőtt fel a filmben szereplő gyerekekkel. Ha valaki szívesen megy vissza az időben és képzeli magát egy teljesen más világba, akkor a sorozat megnézése bármely korban ajánlott.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

A legjobb kosztümös filmek egyike. Nagyon szerethető a története és igazi karakterek játszanak benne. Megmozgatja a nézőt, olykor sírni van kedvünk máskor kacagunk.

 
dandelion1983   2021. 05. 01.

1

Gyerekkoromban imádtam ezt a sorozatot, ez azóta sem változott. Felnőtt fejjel is ugyanúgy szeretem, és szívesen nézem újra. Igazi értékeket közvetít, és mentes minden intrikától, pont ez adja az utánozhatatlan báját.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 17.

0

Kevin Sullivan produkciói engem mindig elröpítenek a nyugalom szigetére. Az Anne minisorozat is óriási kedvencem, de a Váratlan utazás még egy jó nagy adag eleganciával is megspékeli a családias hangulatot: a nők karcsúak, gyönyörű ruhákat és kalapok... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Ez a sorozat bár régi de igazán időtálló darab. Nagyon tanulságos és emiatt érdemes odafigyelni mondandójára. Az emberi kapcsolatokat próbálná szemléltetni remek sikerrel.

 
Gigi   2017. 01. 19.

0

Fiatalkorom egyik kedvenc sorozata. Ami igazán megfogott benne annak idején az a közösség összefogásának, egymás segítésének, a családi kötelékek fontosságának bemutatása.

 

A sorozatot 16 Emmy-díjra jelölték, de Sarah Polley-t soha nem díjazták a főszerepért.

(stevepisti)
 

A forgatások Uxbridge-ben, Ontarioban zajlottak, a városban, ahol Lucy Maud Montgomery élt és írt egy évtizeden keresztül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet 1903 és 1912 között játszódik a Prince Edward-szigeten. Avonlea városkája azonban csak fikció.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmsorozatot 1989 és 1996 között forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti tervek szerint Tara Meyer kapta volna Felicity King szerepét, de végül egyeztetési problémák miatt Gema Zamprogna lett a befutó, Meyer pedig Sally Potts szerepében látható a sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)