Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Váratlan utazás (1990-1996)

Road to Avonlea
Filmadatlap
 
82
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Kevin Sullivan produkciói engem mindig elröpítenek a nyugalom szigetére. Az Anne minisorozat is óriási kedvencem, de a Váratlan utazás még egy jó nagy adag eleganciával is megspékeli a családias hangulatot: a nők karcsúak, gyönyörű ruhákat és kalapok... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

0

A legjobb kosztümös filmek egyike. Nagyon szerethető a története és igazi karakterek játszanak benne. Megmozgatja a nézőt, olykor sírni van kedvünk máskor kacagunk.


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Ez a sorozat bár régi de igazán időtálló darab. Nagyon tanulságos és emiatt érdemes odafigyelni mondandójára. Az emberi kapcsolatokat próbálná szemléltetni remek sikerrel.

 
Gigi   2017. 01. 19.

0

Fiatalkorom egyik kedvenc sorozata. Ami igazán megfogott benne annak idején az a közösség összefogásának, egymás segítésének, a családi kötelékek fontosságának bemutatása.

 
HannaK   2016. 09. 17.

0

Szép és érzelmes kosztümös sorozat. Hol humoros, hol szívszorító.

 
Manyi   2015. 10. 24.

0

Gyerekkoromban szívesen néztem a sorozatot , de ma már egy történet nélküli, unalmas filmnek tartom. túlságosan gagyi és egyszerű . középszerű sorozat .

 
Norcsi59   2015. 08. 18.

0

Mai szemmel kissé együgyü, egyszerű film, de gyerekként szívesen megnéztem újra és újra minden részét. Könnyed, melankólikus, egyszerű, aranyos kis sorozat volt.

Galéria (20)

Patricia Hamilton

Videók (1)

 

A forgatások Uxbridge-ben, Ontarioban zajlottak, a városban, ahol Lucy Maud Montgomery élt és írt egy évtizeden keresztül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet 1903 és 1912 között játszódik a Prince Edward-szigeten. Avonlea városkája azonban csak fikció.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmsorozatot 1989 és 1996 között forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti tervek szerint Tara Meyer kapta volna Felicity King szerepét, de végül egyeztetési problémák miatt Gema Zamprogna lett a befutó, Meyer pedig Sally Potts szerepében látható a sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozatban több híres színész feltűnik, úgy mint Peter Coyote Hetty néni régi szerelme szerepében (2.évad, Régi cívódások, régi szerelem), Christopher Lloyd, aki tanárként érkezik Avonlea-ba és új meglepő módszerekkel tanítja a történetet a gyerekeknek (3.évad, Új szemlélet) vagy éppen Ryan Gosling, aki egy bajkeverő árva fiút alakít a záró évadban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film Lucy Maud Montgomery Váratlan utazás című könyvsorozata alapján készült.

(rbernadett)