Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
82
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 17.

legújabb vélemény

Kevin Sullivan produkciói engem mindig elröpítenek a nyugalom szigetére. Az Anne minisorozat is óriási kedvencem, de a Váratlan utazás még egy jó nagy adag eleganciával is megspékeli a családias hangulatot: a nők karcsúak, gyönyörű ruhákat és kalapok... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

A legjobb kosztümös filmek egyike. Nagyon szerethető a története és igazi karakterek játszanak benne. Megmozgatja a nézőt, olykor sírni van kedvünk máskor kacagunk.


 
Deku   2017. 08. 22.

Ez a sorozat bár régi de igazán időtálló darab. Nagyon tanulságos és emiatt érdemes odafigyelni mondandójára. Az emberi kapcsolatokat próbálná szemléltetni remek sikerrel.

 
Gigi   2017. 01. 19.

Fiatalkorom egyik kedvenc sorozata. Ami igazán megfogott benne annak idején az a közösség összefogásának, egymás segítésének, a családi kötelékek fontosságának bemutatása.

 
HannaK   2016. 09. 17.

Szép és érzelmes kosztümös sorozat. Hol humoros, hol szívszorító.

 
Manyi   2015. 10. 24.

Gyerekkoromban szívesen néztem a sorozatot , de ma már egy történet nélküli, unalmas filmnek tartom. túlságosan gagyi és egyszerű . középszerű sorozat .

 
Norcsi59   2015. 08. 18.

Mai szemmel kissé együgyü, egyszerű film, de gyerekként szívesen megnéztem újra és újra minden részét. Könnyed, melankólikus, egyszerű, aranyos kis sorozat volt.

Patricia Hamilton
 

A forgatások Uxbridge-ben, Ontarioban zajlottak, a városban, ahol Lucy Maud Montgomery élt és írt egy évtizeden keresztül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet 1903 és 1912 között játszódik a Prince Edward-szigeten. Avonlea városkája azonban csak fikció.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmsorozatot 1989 és 1996 között forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti tervek szerint Tara Meyer kapta volna Felicity King szerepét, de végül egyeztetési problémák miatt Gema Zamprogna lett a befutó, Meyer pedig Sally Potts szerepében látható a sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozatban több híres színész feltűnik, úgy mint Peter Coyote Hetty néni régi szerelme szerepében (2.évad, Régi cívódások, régi szerelem), Christopher Lloyd, aki tanárként érkezik Avonlea-ba és új meglepő módszerekkel tanítja a történetet a gyerekeknek (3.évad, Új szemlélet) vagy éppen Ryan Gosling, aki egy bajkeverő árva fiút alakít a záró évadban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film Lucy Maud Montgomery Váratlan utazás című könyvsorozata alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.