Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

A balszerencse áradása (2017)

A Series of Unfortunate Events
Filmadatlap
 
45
Szereplők
2
Vélemények
65
Képek
11
Videók
 
Veronic   2017. 02. 03.

legújabb vélemény

Előttem szólóhoz mondanám aki azt írta,hogy "minden jó az alaptörténetből jön". -na ne ,honnan máshonnan jönne mivel a könyvsorozatot dolgozza fel.Szerintem jó volt a régi film,de ez a sorozat is tetszik.Mivel sorozat jobban áttudja adni azt amik a könyvekbe vannak.Sokkal részletesebb mint a film volt. A másik kedves véleményezőhöz csak annyit aki szerint értelmetlenség,egyrészt nem ismernéd a könyvet tudnád miről fog szólni,vagy filmet,esetleg csak az előzetesét.. De gratulálok ha annyira unalmasnak és értelmetlenek találtad,hogy azért mégis megnéztél 7 részt belőle :)

 
Holló   2017. 01. 20.

Halott sorozat. Időpocsékolás. Minden jó az alaptöténetből jön, illetve a 2004-es filmre hajaz. Neil Patrick Harris karizmája egy lepkefinghoz hasonlít...Nem helyezhetó a film elé semmiképp...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.