2019.02.15   szerző: hp   hozzászólások: 0

A tetoválások sokak számára fontos életszakaszok, helyzetek és események maradandó emlékeztetői: nincsenek ezzel másképp a hírességek sem. Csak nekik bizonyos esetekben olyan dolgok jelentenek mérföldköveket, amiről róluk kívül még több millió ember tud: adott esetben egy filmszerep.

Sztárok, akik magukra tetováltatták legfontosabb munkáikat (galéria)

A 10-es listánkban olyan sztárok szerepelnek, akik egy-egy fontosabb munkájuk után csináltattak tetoválást és állítottak emléket valami – szerintünk – fontosnak.

Lady Gaga nemrég teljes gerincére tetováltatott egy rózsát, amivel a Csillag születik-beli szerepének állít emléket.  Karaktere ugyanis elénekel egy Edith Piaf-dalt, a La Vie en Rose-t.

Sophie Turner az X-Men: Sötét Főnix című film miatt tetováltatott egy aprócska lángot egyik ujjára, utalva ezzel Jean Grey szerepére.

Emilia Clarke a Trónok harca forgatásának befejezése után szeretett volna megemlékezni kedves szerepére, ezért csuklójára tetováltatott három apró sárkányt.

Robert Downey Jr. egyike azoknak az eredeti Bosszúállóknak, akik magukra tetováltatták a Bosszúállók jelét – összesen öten vállalták be a tetoválást, hatodikként pedig a tetoválóművész kapta meg a szimbólumot, a színészek hálájának jeléül.

Amanda Seyfried a Mamma Mia!-nak, pontosabban a forgatáson megszületett barátságoknak állított emléket egy aprócska tetoválással, ami két másik hölgyre is rákerült. A szócska – ’minge’ – az Egyesült Államokban nem igazán jelent semmit, az óceán másik oldalán viszont azt jelenti, hogy vagina. De a színésznő szerint ebből nincsen gond, mert viszonylag keveset tartózkodik Angliában.

Neil Patrick Harris első tetoválása, ami a bokájára került, annak köszönhető, hogy visszatér a képernyőre a A balszerencse áradása című sorozat, amelyben a színész is szerepel. A szimbólum fontos szerepet játszik a sorozatban, így a színész ezzel ünnepelte a jó hírt.

Bryan Cranston nem kifejezetten az a tetoválásgyűjtő ember, egy apró mintája mégis van a jobb gyűrűsujja belső oldalán – és mi más kapcsán került volna oda, mint a Totál szívás? A stáb épp azt ünnepelte, hogy vége van a forgatásnak, amikor az egyik stábtagról kiderült, hogy tetoválóművész is – így adta magát a dolog, hogy a színész elkészíttessen egy kis emléket arról a munkáról, ami szerintem megváltoztatta az életét.

Aaron Paul szintén a Breaking Bad kapcsán készíttetett egy tetoválást a felkarja belső oldalára, ami kifejezetten érzékeny területnek számít – de megérte.

Elijah Wood egyike azoknak, akikre a NINE, vagyis a kilenc szó van a teste különböző pontjaira tetoválva – méghozzá a A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége és folytatásainak forgatási emlékeként.

Margot Robbie a Suicide Squad - Öngyilkos osztag kapcsán birtokol egy SKWAD-tetoválást – a film stábja ráadásul egymásra varrta a szavacskát, leginkább abban a minőségben, ahogy sikerült. Elvégre az emlék a lényeg!

#10
Margot Robbie

Margot Robbie

szül. 1990. 07. 02. (30 éves)
Gold Coast, Ausztrália
Margot Elise Robbie 1990-ben született Queenslandben, Ausztráliában. Gyerekkorát az Aranyparton töltötte, hol a tengerparton, hol a nagyszülei farmján. A Somerset College-ben érettségizett. 17 éves korában Melbourne-be költözött, hogy színész lehessen. Kisebb sorozatszerepeket és reklámokat kapott az első időkben. Először akkor... több»
#9
Elijah Wood

Elijah Wood

szül. 1981. 01. 28. (39 éves)
Cedar Rapids, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
Elijah Wood egészen fiatalon élénk érdeklődést mutatott a zene iránt. 1987-ben már a The Sound of Music elnevezésű iskolai énekkar tagja volt. A társulattal szép sikereket ért el, Wood azonban tehetségével kitűnt a többiek közül, és csakhamar a színjátszás felé kezdett vonzódni. Első szerepe az Óz a nagy varázsló színpadi... több»
#8
Aaron Paul

Aaron Paul

szül. 1979. 08. 27. (41 éves)
Emmett, Idaho, U.S.
Aaron Paul Stuetevant 1979. augusztus 27-én született Idahóban. Édesapja baptista lelkész volt, így Aaron már kisgyemrek korában aktívan részt vett az egyházi programokon és rendezvényeken. Nyolcadikos korában eldöntötte, hogy színész lesz, és a középiskola elvégzése után Los Angelesbe költözött, ahol eleinte jegyszedőként... több»
#7
Bryan Cranston

Bryan Cranston

szül. 1956. 03. 07. (64 éves)
San Fernando Valley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Bryan Cranston 1956. március 7-én született a kaliforniai Canoga Parkban. Walter White felejthetetlen megformálója szülei szintén színészek voltak, a család többek között német felmenőkkel rendelkezik. Mivel anyagi gondokkal küszködtek, Cranston 11 évesen elköltözött otthonról. Nagyszülei farmján dolgozott, majd rendőrségi... több»
#6
Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

szül. 1973. 06. 15. (47 éves)
Albuquerque - New Mexikó - Amerikai Egyesült Államok
Neil Patrick Harris 1973. június 5-én született Albuquerque-ben, Új-Mexikó államban, az Egyesült Államokba. Új-Mexikóban, Ruidosóban nőtt fel. Szülei Sheila és Ron Harris, mindketten ügyvédek. Egy öccse van. A színjátszás korán felkeltette érdeklődését, negyedik osztályos korában már szerepelt egy iskolai színdarabban: az... több»
#5
Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

szül. 1985. 12. 03. (34 éves)
Allentown, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Amanda Michelle Seyfried 1985. december 3-án született Allentownban, Pennsylvania államban. Édesanyja pszichológus, édesapja gyógyszerész, nővére, Jennifer Seyfried, zenész. 11 éves korától modellkedik, rendszeresen szerepelt és énekelt iskolai darabokban, majd a hobbiból szakma lett, amikor 15 éves megkapta az As The World... több»
#4
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (55 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»
#3
Emilia Clarke

Emilia Clarke

szül. 1986. 10. 23. (33 éves)
Emilia Clarke 1987. május 1-jén született Londonban, apja színházi hangmérnök, édesanyja üzletasszony. A színészkedés saját bevallása szerint már három éves kora óta érdekelte, apja jóvoltából ekkor látta ugyanis a Show Boat című musicalt, ami mély benyomást tett rá. Tanulmányait a St. Edward’s Schoolban, és a nívós... több»
#2
Sophie Turner

Sophie Turner

szül. 1996. 02. 21. (24 éves)
Northampton, Northamptonshire, England
Sophie Turner 1996. február 21-én született Northamptonban, Angliában. A Kings középiskolába járt, ahol tagja volt az iskolai színjátszó körnek. Ekkor fedezte fel egy producer, és a 15 éves tehetséges lány szerepet kapott az HBO Trónok harca (2011) című sikersorozatában. A drámatanára unszolására jelentkezett a válogatásra, és... több»
#1
Lady Gaga

Lady Gaga

szül. 1986. 03. 28. (34 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Stefani Angelina Germanotta, ismertebb nevén Lady Gaga 1986. március 28-án született Manhattanben, New Yorkban. Édesanyja Cynthia Louise, édesapja Anthony Germanotta Jr.. Apai ágon olasz felmenőkkel rendelkezik, míg anyja feléről francia-kanadai, angol, német és skót vér is csörgedezik az ereiben. Már egész fiatalon, négyéves... több»