Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
NA

A Sötét Kristály: Az ellenállás kora (2019)

The Dark Crystal: Age of Resistance
Filmadatlap
 
38
Szereplők
Vélemények
40
Képek
6
Videók
 
A Sötét kristály: Az ellenállás kora egy olyan alkotás, amely nem születik minden évtizedben. több»
 

A rendező, Louis Leterrier eredetileg – hosszú fejlesztés után – A sötét kristály hatalma címmel mozis folytatását szeretett volna, amelyre már korábban számos más rendezőt kinéztek, köztük Genndy Tartakovskyt, Michael Gracey-t, Michael Spieriget és Peter Spieriget. Ugyanakkor a Henson társaság animációs sorozatokat fejlesztett, amelyek fiatalabb közönségnek szólnak, hogy az eredeti film előzményei legyenek. A Netflix érdeklődését felkeltette a sorozat, és azt javasolta, hogy váltsanak valamivel érettebb show-ra, így Leterrier végül beleegyezett, hogy sorozat legyen belőle. A Sötét Kristály hatalma forgatókönyvvé vált, és egy 2017. évi képregény sorozattá, amelyet az Archaia Entertainment adott ki.

(Thibo84)
 

A Koboldok történetének fejlődése a Jinn és Kira által az eredeti filmben felfedezett "A sors falán" alapult. A szélén ülő szárnyas női Koboldot ábrázolta, mely kultúrájuk matriarchális fogalmához vezetett. A képen hét kört is ábrázoltak, és ez az ötlet hét különálló Kobold törzs létrehozásához vezetett.

(Thibo84)
 

A vizuális effektusok háza, a DNEG (Double Negative) digitálisan letapogatta az A sötét kristályból (1982) származó Kristályvár eredeti miniatűrjét, és pontos felület-térképészeti mérésekkel készített egy tökéletes digitális másolatot, amelyet bármilyen szögből meg lehet mutatni különböző jelenetekben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.