Netflix: Stranger Things nyugdíjasokkal? Új sorozattal jönnek a Duffer-fivérek

A Stranger Things után a Duffer testvérek folytatják együttműködésüket a Netflixszel. A platform most jelentette be hivatalosan a The Boroughs című sorozat indulását, amely egy titokzatosnak és természetfelettinek ígérkező projekt.

A drámát Jeffrey Addiss és Will Matthews, A Sötét Kristály: Az ellenállás kora sorozat mögött álló duó készíti, míg Matt és Ross Duffer executive producerként tevékenykedik majd.

A cselekmény vázlatát már nyilvánosságra is hozták!

"Egy új-mexikói sivatagban található nyugdíjas közösségben egy csapat szokatlan hősnek össze kell fognia, hogy megállítsanak egy túlvilági fenyegetést, nehogy az ellopja az egyetlen dolgot, amivel nem rendelkeznek: az időt."

Más szóval úgy tűnik, hogy ez a sci-fi sorozat a Stranger Things ellenkezőjét fogja követni, mivel idős karaktereket fog szerepeltetni. Ez az ötlet nem különbözik az 1980-as évek klasszikusától, a Selyemgubótól.

Nyolc epizódot már megrendeltek. A projekt producere az Upside Down Pictures lesz, amely cég a jelenleg fejlesztés alatt álló Stranger Things spin-offot is készíti.