Russell Crowe-t nem kell félteni, ha meg kell védenie magát vagy a filmjeit. A színész most is bizonyította, hogy helyén tudja kezelni a kritikákat, sőt, kellő humorral is rendelkezik ahhoz, hogy a lehető legelegánsabban szerelje le a neten oly bátor megmondóembereket.

Történt ugyanis, hogy nemrégiben a zenész és Robert Ian McNabb a hivatalos Twitter-csatornáján elég élesen kritizálta a 2003-ban bemutatott Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán mozit. A zenész úgy fogalmazott, ha valakinek gondja volna az alvással a karantén ideje alatt, akkor bátran kezdjen hozzá az említett filmhez, garantált a hatás. Ő maga tíz percnél tovább sosem jutott.

Természetesen Russell Crowe válaszára sem kellett túl sokat várni: „Ez a baj a mai fiatalokkal, nem tudnak koncentrálni.” Ezt követően nem is kifejezetten a filmet védte, mint inkább annak készítőit, rendezőjét és zeneszerzőjét dicsérte. A dologban az a vicces, hogy Robert Ian McNabb idén hatvan éves.

Szóval Russell Crowe nagyon elegánsan vágott vissza a kritikára, és a jelek szerint a rajongók többsége is inkább vele ért egyet. Rengeteg hozzászólás született a bejegyzésre, amelyben arról írnak a rajongók, hogy a film remek, és a hiba valószínűleg inkább a nézőben keresendő. Volt, aki úgy vélte, ha a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán egyperces TikTok-videókból álló gyűjtemény lenne, akkor a károgók is biztos szívesebben megnéznék.