Közösség

Vélemény:

68 Zuhanás

(2022)

Kemény és átélhető helyzetek 625 méter magasan

Mizantróp   2024.08.21 16:28
0

A 625 méteres tv-torony Kaliforniában iszonyúan magas. Hátborzongató már pusztán az is, ha valaki simán felmegy a legtetejére, szétnéz, majd lejön onnan. Itt azonban fent ragad a két lány, majd egyikük a legtetejére is felkapaszkodik (árammal tölteni a drónjukat), másikuk pedig egy lejjebb lévő szintre mászik, plusz ott vannak a keselyűk is. Hab a tortán, hogy a két csajnak még egymással is van konfliktusa, illetve, hogy a film egy adott szakaszában már nem is él egyikük, és csak hallucinálja a másik, hogy él. Szerintem jó a rendezés, Scott Mann kihozott mindent, amit lehetett a kitalált sztoriból. Jók a főszereplők is, Grace Caroline Currey nemcsak dögös színésznő, de játszani is tud. Külön erőssége a filmnek, a kaliforniai sivatagi táj bemutatása a hatalmas magasságból. Amikor néztem, többször húztam magam alá a lában kedvenc fotelemben. Élveztem az egészet, nekem kifejezetten tetszett. Értékelésem egyértelműen minimum 4 csillag. A maga műfajában kiemelkedő alkotásnak tartom. Amikor berobbant a köztudatba, sokan beszéltek róla.