2019.09.17 04:41 Attila G. Olvasottság: <100x
0

Döglött film

Valaki magyarázza el nekem, légy szíves, hogy miről szól ez a film! Nem feltétlenül a történetleírása érdekel. Hanem, hogy mi értelme van az egésznek? Van benne 2-3 félnótás, 2-3 emberke, aki nem sok vizet zavar. S egy terhes lány. Ez eddig rendben. De valahogy nem igazán derül ki, hogy kinek mi a motivációja, hogy mégis milyen apropóból készült ez a film.

Azért kezdtem el nézni, mert kíváncsi voltam Gary Oldmanre, bár nem feltétlenül tartozik a legnagyobb kedvenceim közé. Az övén kívül is akadtak ígéretesebb, kellőképp eszelős alakítások. S azért néztem egyre tovább, tovább és tovább, mert azt reméltem, hogy kapok egy épkézláb filmet, s kilyukad a történet valahová. Hát sajnos nem így történt. Na ez egy olyan film, amiről jogosan el lehet mondani, hogy elvett vagy 2 órát az életemből. Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha valakinek lett volna egy zsák fölösleges pénze; felvett néhány nevesebb színészt, és néhány töltelék színészt, megvoltak az alapanyagok egy "filmes lecsóhoz", de valahogy mégis gyümölcsleves lett belőle.

Döglött film

Csak azért adok rá 1 csillagot, mert valamiért mégis vonzotta a tekintetem, felkeltette az érdeklődésem, s "rávett" arra, hogy ne váltsak csatornát a reklámszünetek alatt. Ami nagy szó. Mert, ha elkezdek nézni egy filmet, amit még nem láttam, s inog a mérleg azt illetően, hogy érdemesnek tartom-e továbbnézni a filmet, akkor az első reklámszünetig szoktam esélyt adni neki. Hát ennél a filmnél annyiszor követtem el azt a hibát, hogy nem váltottam át másik csatornára, ahány reklámszünet volt.

akció | dráma | thriller | vígjáték

Árulók, gyilkosok és szeretők londoni kalandjai. több»

0