Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Madeline a mélyben (2018)

Madeline's Madeline
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Helena Howard
Helena Howard
Helena Howard
Molly Parker
Helena Howard
Helena Howard
Miranda July
Helena Howard
Helena Howard
Molly Parker
Helena Howard

Videók (2)

 
Attila G.   2019. 04. 19.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
Madeline lélekemelő felemelkedése

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A KRITIKA Egy a 2018-as Sundance filmfesztiválon debütáló, a kritikusok körében népszerű filmről beszélünk, mely egy progresszív tánccsoport mindennapjaiba enged betekintést. Különös módon bukkantam erre a filmre. Szerintem még az előző év végén ker... teljes kritika»

 
Milanman   2019. 01. 02.

0
A kísérleti film új hajnala?

A Madeline a mélyben nem könnyű alkotás, nem is a tömegeknek szól, leginkább egy filmes kísérlethez hasonlítható, ahol az alkotók, rendezőtől operatőrön keresztül a színészekig sajátos, formabontó eszköztáron és kifejezési módon keresztül próbálnak b... teljes kritika»

 
doobie   2019. 01. 10.

0

Most találkoztam Helena Howard nevével és személyével először, de azt most megmondom, hogy igen sokat fogunk még hallani a színésznőről. A Madeline a mélyben egy kimondottan erős dráma lett, amit pazar alakítások és erős rendezés jellemez, a történet... több»

A film összbevétele 183 537 dollár volt (imdb.com).

 

E film címszerepében debütált a filmvásznon az akkor még 19 éves amerikai színésznő, Helena Howard.

(Attila G.)
 

A film a 2018-as Sundance filmfesztiválon debütált, és nagy sikert aratott a kritikusok között.

(Attila G.)
 

"A legjobb dolog, amit az idei Sundance-en láttam" - foglalta össze röviden a The Village Voice újságírója, Bilge Ebiri a filmről írt kritikájában.

(hp)
 

"A 21. század amerikai filmművészetéknek egyik legmerészebb és legerősebb alkotása" - írta az IndieWire kritikusa, David Ehrlich.

(hp)
 

A Madeline a mélyben-t kitörő lelkesedéssel fogadták a kritikusok. A film jelenleg is 87 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 93 szemlézett cikket követően.

(hp)
 
A Madeline a mélyben nem egyszerű filmélmény: experimentális és formabontó filmnyelve megfelelő hangulatot és többszöri újranézést követel meg a nézőtől, aki kellő türelem és nyitottság birtokában egy igazán izgalmas filmes kísérletnek és megkapó alakításoknak lehet tanúja. több»
 
Josephine Decker talán a legizgalmasabb fiatal tehetsége az amerikai függetlenfilmes szcénának. Már csak azért is, mert teljesen más háttérrel rendelkezik, mint a legtöbb direktor: egyrészt, mert a színészből indul ki – hiszen ő maga is az – illetve a mozgóképes megvalósítás terén imád kísérletezni. A Madeline a mélyben esetében, történetesen minden összejött neki. több»