Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók
A történet
 
Mia1982   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

Megrázó

Nem számítottam ilyen mély filmre, nem is tudom miért, de felszínesebbnek gondoltam, ehelyett kaptam egy igazán mély drámát. Kiváló film!

 
indingo   2018. 08. 04.

Ami miatt felkapja az ember a fejét, hogy igaz történet és ráadásul az rendezi akivel mindez megesett…és itt még nem is tudjuk miről van szó. A története elég lassú, tényleges történés minimális. A visszaemlékezésekből áll össze az egész.


 
Berto49   2018. 06. 03.

Részemről melléfogás volt ennek a filmnek a megnézése. Nemtetszésem elsődleges oka az, hogy a 13 éves Jenniferen kívül (akit természetesen nagyon sajnálok!) egyetlen más rokonszenves szereplője sincs. Mrs, G. (a piszkafa Elizabeth Debicki alakítása) és Bill megérdemelné a villamosszéket! A felnőtt Jennifer/Laura Dern szépelgő, maníros szereplése egyenesen taszított, a mesébe illő boszorkány anyja (Ellen Burstyn) méltó volt hozzá. Átjött, hogy a mélyen a tudat alá rejtett negyven évvel ezelőtti események felidézése ilyen szaggatott módon történik, akarattal elhomályosított emléktöredékek váratlanul válnak élessé. Egyedül az a jelenet tetszett, amikor a gyerek és a felnőtt Jenny virtuálisan vitatkoznak. Az viszont nagyon életszerűtlen, hogy négy évtized elmúltával kerül az anya kezébe a gyerekkori írás. Van egy olyan érzésem, hogy a #metoo kampány felkapottsága miatt került filmvászonra ez a történet. Használjuk ki a téma iránti érdeklődést, és nyúljunk vissza az időben, hiszen már évtizedekkel ezelőtt is megestek ilyen szégyenletes dolgok! A három csillagos értékelésem harmadik csillaga nagyon halovány.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

Miután megnézi az ember és leojtja a televíziót kicsit még állva marad utána a levegő és csak gondolkozik az ember.

 
Bizsu82   2018. 08. 14.

Elvont film, kell hozzá egy hangulat. Jól alakít benne a kislány, hozza a karaktert, átélhető a történet. Tetszett benne ahogy a felnőtt nő kommunikál egykori önmagával.

Laura Dern
Elizabeth Debicki
Laura Dern
Common
Isabelle Nélisse
Elizabeth Debicki
Elizabeth Debicki
Jason Ritter
Laura Dern
Isabelle Nélisse
 
"Fox nem tehetségtelen rendező, de sokaknak fárasztó és unalmas lesz ez a tévéfilmes kiállítású filmdráma. Megért volna egy szélesvásznú, szabadabb mozis feldolgozást, kevesebb közelivel, több vágóképpel.
A közel kétórás játékidő viszonylag gyorsan elrepül, csak néhol ül le a történet, hiszen nem akciófilmről beszélünk. A történet egy saját lelkében és múltjában nyomozó asszonyról szól, aki túl későn akar válaszokat kapni.
Akinek van kisgyereke, annak látnia kell, hiszen segítségével felkészültebbek lehetünk. Bár ne legyen, de a film felhívja a figyelmet a veszélyre." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.