Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
FGyula   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

Jó alapok de a falai ...

A filmben szereplő színészekre nem lehet panasz. De a sztori nagyon lassan alakul és nem túl nagy durranás a vége. Ha kicsit tömörebbre veszik még jó is lett volna.

 
hsanya182   2018. 08. 03.

Kamaszok és a sex, a nőknek kiszolgáltatott pasik és a gyilkosság témájára még egy filmecske. Elég kiszámítható thriller lett belőle, egyértelműek a gyilkos jelzései, hogy lebuktassuk mi magunk, mellette azért vannak jó kis filozófiai beszélgetések amiatt teccett, szóval nem nagy eresztés, de egyszer simán vállalható.


 
Berto49   2018. 08. 10.

Gyengécske thriller, Guy Pierce és Pierce Brosnan főszereplésével. Csak kettejük miatt nem nézhetetlen az értékelésem. Érthető, hogy csak DVD-én hozták forgalomba, mert, ha moziban látta volna a néző, jogosan visszakérhetné a jegy árát. Konyhai filozofálgatás az van benne, hiszen egy filozófus professzor a főhős, feszültség viszont elenyésző. Pedig igyekezett nagyon trendi lenni; gyors vágások, bevillanó flashbackek, sokszor látott jól bevált szituációk, ennek ellenére véletlenül sem az év filmje!

 
szabomarc   2019. 01. 05.

Szerintem egy jó történet, nekem tetszett, bár néhol kicsit vontatott volt, végig élvezhető. Én személy szerint bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki szereti a hasonló filmeket.

 
Chatman   2018. 06. 20.

Hát, szerintem Pierce Brosnanről nagyon lepereg ez a szerep, az utóbbi időben mintha már láttam volna hasonló karaktert alakítani, remélem nem áll bele ebbe az egykarakteres személyiségbe. Minden esetre a film tűrhető, nem lehet ugyan igazán komolyan venni, egy átlagos thriller, amibe próbáltak minél több mindent belezsúfolni.

Guy Pearce
Guy Pearce
Minnie Driver
Minnie Driver
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Minnie Driver
Guy Pearce
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Guy Pearce
Guy Pearce
Minnie Driver
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.