Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

A gyilkosság filozófiája (2018)

Spinning Man
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Guy Pearce
Guy Pearce
Minnie Driver
Minnie Driver
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Minnie Driver
Guy Pearce
Guy Pearce
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Guy Pearce
Guy Pearce
Minnie Driver

Videók (3)

 
Lóri Ádámcsik   2021. 05. 31.

legújabb vélemény

0
Gyenge

Jobb színészekkel, jobb rendezővel, jobb vonalvezetéssel egy jó film lehetett volna... :(

 
hsanya182   2018. 08. 03.

1

Kamaszok és a sex, a nőknek kiszolgáltatott pasik és a gyilkosság témájára még egy filmecske. Elég kiszámítható thriller lett belőle, egyértelműek a gyilkos jelzései, hogy lebuktassuk mi magunk, mellette azért vannak jó kis filozófiai beszélgetések amiatt teccett, szóval nem nagy eresztés, de egyszer simán vállalható.

 
Berto49   2018. 08. 10.

0

Gyengécske thriller, Guy Pierce és Pierce Brosnan főszereplésével. Csak kettejük miatt nem nézhetetlen az értékelésem. Érthető, hogy csak DVD-én hozták forgalomba, mert, ha moziban látta volna a néző, jogosan visszakérhetné a jegy árát. Konyhai filoz... több»

 
szabomarc   2019. 01. 05.

0

Szerintem egy jó történet, nekem tetszett, bár néhol kicsit vontatott volt, végig élvezhető. Én személy szerint bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki szereti a hasonló filmeket.

 
Chatman   2018. 06. 20.

1

Hát, szerintem Pierce Brosnanről nagyon lepereg ez a szerep, az utóbbi időben mintha már láttam volna hasonló karaktert alakítani, remélem nem áll bele ebbe az egykarakteres személyiségbe. Minden esetre a film tűrhető, nem lehet ugyan igazán komolyan venni, egy átlagos thriller, amibe próbáltak minél több mindent belezsúfolni.

 
Timo93   2018. 09. 10.

0

Egy nagyon kiszámítható gyenge thriller, erőteljesen erőltetett, unalmas és vontatott. Egyedül Pierce Brosnan miatt néztem meg de sajnos az ő játéka se volt túl meggyőző, még ő is unta a szerepet. Egyre több rossz filmhez adja a nevét az utóbbi időben. Számomra a film vége érthetetlen, hülyeség. Csalódás.

 
FGyula   2019. 03. 03.

0
Jó alapok de a falai ...

A filmben szereplő színészekre nem lehet panasz. De a sztori nagyon lassan alakul és nem túl nagy durranás a vége. Ha kicsit tömörebbre veszik még jó is lett volna.