Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Filmadatlap
 
34
Szereplők
11
Vélemények
35
Képek
10
Videók

Vélemények: John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HETEDIK   2019. 05. 19.
Újra szól a Parabellum!

A John Wick széria attól emelkedik ki az átlagos akciófilmek közül, hogy végtelenül kreatív megoldásokkal operál a vérfürdőkben, veszettül brutális és még kidolgozott sztorival is rendelkezik. Nincs ez másképpen a harmadik részben sem, Stahelskiék mindig kitalálnak valami zseniális húzást, csak hogy Wick tovább öldökölhessen. Keanu Reeves most is lazán hozza a megalkuvást nem tűrő bérgyilkos karakterét, ezt a szerepet tényleg ráöntötték, senkinek nem állna ilyen jól Wick karaktere az álomgyárban. Halle Berry keveset van színen, de erős alakítást nyújt, felbukkan a felső kör gonosz démona is, a kopasz japán pali és bandája pedig még több színt visznek a cselekménybe, akárcsak a profin kiképze... több»

 
Archívum   2019. 05. 17.

Én már az előző két részt is egyszerűen imádtam, úgyhogy nem volt kérdés, hogy mennyire izgatottan vártam a harmadik részt. Nem hogy nem csalódtam, de el kell ismernem, a fene se gondolta volna, hogy a készítők még tudják hova emelni a téteket. Leeső állal néztem végig az egészet, hihetetlenül pörgős és egyszerre drámai, nem egy agyatlan akciózós film, mint sok más darab manapság. Ezt gyerekek: látni kell!


 
Berto49   2019. 05. 16.
Brutális adrenalin löket

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Egy latin mondás szerint: „Si vis pacem, para bellum”, ami magyarul azt jelenti: ha békét akarsz, készülj a háborúra. Itt aztán igazán van háború! Az egykori kaszkadőr koordinátor, Chad Stahelski most rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Minden van ebben; az obligát fegyverek mellett gyilkoló eszköznek számít például a könyv, a gazdi (aki nem más, mint Halle Berry!) által betanított belga juhászkutyák, vagy halálos lórúgások. John Wick szerepében szokás szerint az elnyűhetetlen Keanu Reeves, aki minden helyzetből talpra áll és lelkesen, de morózus képpel tovább öldösi a hadseregnyi ellenfelét.... több»

 
Thibo84   2019. 05. 20.

Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Bár a végső csata, mikor jószerivel John küzd meg csak egyedül az ellenséggel, a régi Jackie Chan filmeket idézte fel bennem. Mind ahogy azokban a filmekben, úgy itt is végeláthatatlan küzdelem zajlott le a Rémkirály és a rá vadászok között. A sok véres jelenete ellenére kellő humort is kapott a történet. Ennek is úgy lett vége, hogy már jövőhéten jöhetne a folytatása. Ami kifejezetten tetszett, hogy Lance Reddick karaktere sokkal nagyobb hangsúlyt kapott, mint az előző részekben.

 
sabnock666   2019. 08. 26.

Na ettől a harmadik epizódtól,ami már nem kellett volna,simán meg is fájdult a fejem. K.R.-t nem értem,miért adta ehhez (is) a nevét? Sablon,előre kiszámítható. Magyarul,rossz !

 
MMcFly2015   2019. 06. 03.
Nem kéne folytatás, de ha már van; akkor élvezzük!

A trilógia minden darabját moziban néztem. Az első rész sikere után sajnos a folytatásban már csalódásomat fejezhettem ki. A John Wick teljes mértékben az a film volt számomra, aminek nem lett volna szüksége folytatás(ok)ra, és ezt az állításomat a mai napig fenntartom. Mégis, a második rész hanyatló története melletti féktelen akciók után, már tudtam, mire készüljek a harmadik felvonásra, ennek tudatában azt kell mondanom, kellemeset csalódtam. A tények miatt, hogy lényegében sztoriról nem is nagyon beszélhetünk, és a szereplőnek sincs bármiféle épkézláb motivációja – már a 2. felvonást ,,leírtam” egyszer. A John Wick 3 már nem árul zsákbamacskát. Tudja, kik vevők erre a filmre, és meg se ... több»

 
nagygellert   2019. 05. 23.

Nekem személyes kedvenceim közé tartoznak a Jhon Wick filmek. Egy pörgős és zseniális film. Ajánlani tudom!

 
Attila 75   2019. 05. 20.
Wick 3

Az akció kategóriában maximálisan jól teljesített. Megállás nélküli folyamatos vízió. Halle Berry nagy hiba volt, de ettől eltekintve jó.

 
thomino   2019. 05. 18.

Na, ez már nagyon hiányzott. Kétségtelenül imádom Keanu alakításait, és szerintem ha eddig valakinek nem volt egyértelmű, ezt a szerepet egyszerűen ráöntötték. Nagyon beérett a karakter és az egész film hangulata így harmadik részre, bár tény, hogy az első kettő se volt semmi. Ha csakugyan elgondolkodnak a készítők a negyedik részen, én biztos vagyok benne, hogy az is nagyon ott lesz a szeren.

 
vejunkanew   2019. 05. 15.

Chad Stahelski valamire ráérzett, nagyon ritkán fordul elő, hogy egy trilógia részről részre jobbá tud válni, de a John Wick 3 (és korábban a második rész) bizonyította, hogy bár a kihívás nagy, de egyáltalán nem lehetetlen. Remekül összerakott mozi lett, az akciófilmek mezőnyében csillagos ötöt, úgyhogy részemről jár az öt csillag. Nyilván más ez, mint mondjuk a Száll a kakukk fészkére esetében, de szerintem a filmeket a saját mércéjük, műfajuk alapján kell megítélni, ebben a tekintetben pedig a John Wick 3 megérdemli a maximális értékelést.

 
paval   2019. 05. 12.

Hát ja, nem egy éppenséggel okos film, de annyira szórakoztató, lendületes és látványos, hogy egyszerűen beleszegez a székbe. Tipikusan a bűnös élvezet kategóriája, de a legjobb minőséggel. A John Wick 3 tényleg egy kihagyhatatlan akciófilm lett, ha bejött az első két rész, ezt imádni fogod!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.