Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
35
Képek
10
Videók

Érdekességek: John Wick: 3. felvonás - Parabellum (2019)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 320 065 454 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 257 859 254 forintot termelt. A hazai mozik összesen 168 841 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Halle Berry a film forgatása közben három bordáját törte el.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy mindhárom filmben szerepel, ez az első alkalom, hogy Lance Reddick karakterének nevét ténylegesen kimondják (Charon).

(Thibo84)
 

Stephen Colbert késői műsorában Keanu Reeves elmesélte, hogy a Halle Berry karakteréhez tartozó kutyák jeleneteit nehezen vették fel, mert sok macska maradt szabadon, akik Marokkó utcáin szabadon jártak.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves, Ian McShane és Lance Reddick az egyedüli színészek, akik mindhárom John Wick filmben szerepelnek.

(Thibo84)
 

Halle Berry kutyatrénerként is részt vett a forgatáson.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves egy interjúban elmondta, hogy nem szeretné, ha a franchise-t lerombolnák a megállás nélkül érkező újabb és újabb epizódok, éppen ezért John Wick története minden bizonnyal lezárul a trilógiával.

(hp)
 

A film címe egy latin szállóigéből származik: "Si vis pacem, para bellum", ami annyit jelent, hogy "ha béként akarsz, készülj fel a háborúra."

(hp)
 

A film cselekménye percekkel a John Wick 2 vége után veszi fel a fonalat, amikor John Wick fejére vérdíjat tűztek ki.

(hp)
 

Sofia szerepére Jennifer Beals, Eva Longoria, Salma Hayek, Penelope Cruz, Marion Cotilliard, Uma Thurman és Marisa Tomei is az esélyesek között szerepelt, de a szerepet végül Halle Berry kapta meg.

(hp)
 

A filmben a Mátrix négy korábbi sztárja is játszik, név szerint: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Tiger Hu Chen, and Randall Duk Kim.

(hp)
 

A filmet az a Chad Stahelski rendezte, aki a Mátrixban Keanu Reeves dublőre volt.

(hp)
 

A film forgatása 2018. május 5-én kezdődött meg New York Cityben és Montrealban. A stáb a forgatás ideje alatt dolgozott Oroszországban, Marokkóban és Spanyolországban is. A munkálatok november 17-én értek véget.

(hp)
 

A film zenéjét az előző részhez hasonlóan ismét Tyler Bates és Joel J. Richard írta.

(hp)
 

A forgatások 2018. áprilisában kezdődtek.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.