2019.05.16 23:32 Berto49 Olvasottság: <100x
1

Brutális adrenalin löket

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Egy latin mondás szerint: „Si vis pacem, para bellum”, ami magyarul azt jelenti: ha békét akarsz, készülj a háborúra. Itt aztán igazán van háború! Az egykori kaszkadőr koordinátor, Chad Stahelski most rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Minden van ebben; az obligát fegyverek mellett gyilkoló eszköznek számít például a könyv, a gazdi (aki nem más, mint Halle Berry!) által betanított belga juhászkutyák, vagy halálos lórúgások. John Wick szerepében szokás szerint az elnyűhetetlen Keanu Reeves, aki minden helyzetből talpra áll és lelkesen, de morózus képpel tovább öldösi a hadseregnyi ellenfelét.

Őszintén szólva nekem már túl sok volt az öldöklés, mert egy bizonyos határon túl már visszájára fordult, komikussá vált. Természetesen az ilyen akció orgiának is széles nézőtábora van, soha ilyen nagy számú közönséget még nem láttam a Cinema City széksoraiban. Akik jegyet vettek, valamilyen titkos csatornán keresztül (a magyarországi mozi premier első napján láttam) értesültek arról, hogy a három rész közül ez a legjobb. Nem tartottam exit poll kutatást, de bátran állítom, hogy mindenki elégetten távozott a több mint két órás vetítés után, mert a látvány megérte a mozijegyre kiadott pénzt.

Brutális adrenalin löket

Nem kell különösebb jóstehetség, hogy lesz még folytatása. Nagyon nehéz lesz fokozni a harci jelenetek döbbenetes koreográfiáját, de Hollywoodban nincs lehetetlen! Ahogy Reeves is továbbfejlesztette a „Matrix” Neojaként bemutatott akciózási technikáját.

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»

1