2021.09.20   olvasottság: 30572x   szerző: hp   hozzászólások: 0

A népszerű humorista még szeptember 6-án hunyt el, azonban a halálhírét csak most erősítették meg.

Tragikus körülmények között elhunyt a Halálos fegyver 3 és a Végre péntek színésze, Anthony Johnson

Mindössze 55 évesen elhunyt a filmszínész és stand-up humorista, Anthony Johnson, erősítette meg a hírt az ügynöke, LyNea Bell, a BH Talent tulajdonosa és elnöke. 

“A humor világa ismét megrengett” - olvasható a közleményben. “A BH Talent családja magába roskadt az színpad és a képernyő ikonikus legendájának, Mr. Anthony ‘AJ’ Johnsonnak az elvesztése miatt.  Csodálatos emlékeket hagyott maga után a nevetéséről, dinamikus színészi képességeiről, de legfőképpen a rendkívüli személyiségéről és az arany szívéről. Imádkozunk a családjáért, feleségéért Lexisért, három gyermekükért, fivéréért, Edward ‘Peanut’ Smith-ért, nővéréért, Sheiláért valamint menedzseréért illetve jóbarátjáért, Mike D-ért. Kérjük, adjanak nekik időt a gyászra, és arra, feldolgozzák ezt a hatalmas veszteséget.”

A színész-humorista holttestére egy boltban találtak rá Los Angelesben, bár kórházba szállították, az orvosok már semmit nem tehettek. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

Anthony Johnson a hazai közönség számára olyan népszerű filmekből lehet ismerős, mint az Ice Cube és Chris Tucker főszereplésével forgatott kultikus vígjáték, a Végre péntek vagy a Halálos fegyver 3.

Nyugodjék békében!