Tragikus körülmények között elhunyt a Halálos fegyver 3 és a Végre péntek színésze, Anthony Johnson

Frissítve: A Los Angeles megyei halottkémi hivatal kiadta a jelentését Anthony Johnson haláláról. A dokumentum szerint a színész "krónikus etanolhasználat" (alkoholfogyasztás) miatt halt meg. A jelentésből az is kiderült, hogy Johnson a kórházban halt meg, és nem volt további betegsége.

A népszerű humorista még szeptember 6-án hunyt el, azonban a halálhírét csak most erősítették meg.

Mindössze 55 évesen elhunyt a filmszínész és stand-up humorista, Anthony Johnson, erősítette meg a hírt az ügynöke, LyNea Bell, a BH Talent tulajdonosa és elnöke. 

“A humor világa ismét megrengett” - olvasható a közleményben. “A BH Talent családja magába roskadt az színpad és a képernyő ikonikus legendájának, Mr. Anthony ‘AJ’ Johnsonnak az elvesztése miatt.  Csodálatos emlékeket hagyott maga után a nevetéséről, dinamikus színészi képességeiről, de legfőképpen a rendkívüli személyiségéről és az arany szívéről. Imádkozunk a családjáért, feleségéért Lexisért, három gyermekükért, fivéréért, Edward ‘Peanut’ Smith-ért, nővéréért, Sheiláért valamint menedzseréért illetve jóbarátjáért, Mike D-ért. Kérjük, adjanak nekik időt a gyászra, és arra, feldolgozzák ezt a hatalmas veszteséget.”

A színész-humorista holttestére egy boltban találtak rá Los Angelesben, bár kórházba szállították, az orvosok már semmit nem tehettek. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

Anthony Johnson a hazai közönség számára olyan népszerű filmekből lehet ismerős, mint az Ice Cube és Chris Tucker főszereplésével forgatott kultikus vígjáték, a Végre péntek vagy a Halálos fegyver 3.

Nyugodjék békében!

31 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Anthony Johnson

Anthony Johnson

szül. 1966. - elhunyt 2021. 09. 06.
Anthony Johnson színész, stand-up humorista és író volt. Legismertebb filmjei a Végre péntek (1995), a Veszélyes elemek (1993) és Játékosok klubja (1998). 2021. szeptember 6-án hunyt el. A holttestére egy Los Angeles-i boltban bukkantak rá. Kórházba szállították, de az orvosok már semmit nem tehettek érte.