Bejött a Nyerd meg az életed? Akkor ezt az 5 sorozatot is streamelned kéne!

Nyerd meg az életed című koreai tévésorozat a szeptemberi debütálása óta világszerte uralja a Netflixet. A fordulatos, disztópikus thriller díszletei, jelmezei, sziklaszilárd sztorija és feszes párbeszédei olyan elegyet alkottak, melyre rákaptak a nézők, mindeközben pedig a széria izgalmasan beszél az emberi természetről és az osztályharcokról. Hasonló témában készült már jópár film, amit mindenki látott, lásd Az éhezők viadala/Battle Royale és társaik, de mit szólnál 5 olyan sorozathoz a közelmúltból, amiről könnyen lehet, hogy le is maradtál? Mutatjuk, és azt is, hogy melyik itthonról is elérhető streaming szolgáltató kínálatában találhatod meg. A mafabos adatlapokról pedig a rózsaszín 'Lejátszás' mezőre kattintva el is indíthatod őket, ha van előfizetésed az adott szolgáltatónál.

#5

67 Pánik  (2021)

(4)

dráma | kaland | thriller

Amazon Prime Video

Senki sem tudja, ki találta ki a Pánikot, és mikor kezdődött. Viszont Carp elfeledett városkájában, Texasban ez a játék az egyetlen esély a menekülésre. Minden nyáron a... több»

A középiskola befejezése után egy fiatal csoport tagjaira egy texasi kisvárosban halálos kihívások várnak, hogy megszerezzék az 50 000 dollárt, amely lehetővé teszi számukra, hogy új életet kezdjenek messze Texastól.  
#4

89 Alice Határországban  (2020)

(9) (4)

fantasy | sci-fi | thriller

Netflix

Arisu, Karube és Segawa unják jelenlegi életüket, mindannyian több izgalomra vágynak. A tűzijáték ünnepén teljesül a kívánságuk, egy párhuzamos világban találják magukat,... több»

Az azonos című manga alapján készült sorozat több szemontból is hasonlít a Nyerd meg az életedre. A sztori középpontjában néhány fiatal áll, akiknek egy halálos játék keretein belül kell megküzdeniük az életben maradásért Tokióban.
#3

44 Re: Mind  (2017)

misztikus

Netflix

TIzenegy középiskolás lány egyszer csak az étkező padlóján találja magát megkötözve. Próbálnak rájönni, egyáltalán miért és hogyan is kerültek oda - és hogyan is... több»

Egy japán sorozata, melyben 11 középiskolás diáknak egy nagy asztal mellett kell ülniük. Eddig nem túl izgalmas? Na igen, csakhogy elkezdenek egyesével eltűnni... Feszes, eredeti és nagyon izgalmas!
#2

akció | dráma | sci-fi | thriller

Netflix

Hét év telt el azóta, hogy a világ egy hatalmas gleccserré változott. A természeti katasztrófák sorozatát átvészelő kisebb tömeg a Snowpiercer nevű vonaton húzta meg magát,... több»

A 2013-as azonos címűn disztópikus film sorozat adaptációja (mely maga is egy képregény adaptáció), mely az osztályharcokat helyezi a középpontba. Bár a film színvonalát nem feltétlenül hozza, de izgalmas néznivaló, ha már bedaráltad a Nyerd meg az életedet. 
#1

86 3%  (2016)

(4)

akció | dráma | sci-fi | thriller

Netflix

A sorozat komoly társadalomkritikát fogalmaz meg. A történet szerint a távoli jövőben az emberi társadalom teljes mértékben kettészakadt. A felsőbb rétegbe csupán a népesség... több»

Szintén egy netflixes sorozat Brazíliából, mely sokkal kevesebb visszhangot kapott, mint megérdemelte volna. A sorozat egy csapat fiatalról szól, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy nekik is helyük van az elit között az 'paradicsomban'. Sok izgalmas kérdést felvető sorozat, mely arra is rávilágít, hogy az újabb és újabb generációknak is meg kell küzdeniük, hogy bizonyítsák, ők is rászolgáltak azokra a jogokra, melyeknek mindenkit meg kellene illetniük.