A legjobb animációs széria, és az összes sorozatot tekintve is kiváló. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok DC (sem MARVEL) rajongó.
A rendezés zseniális, jól megszerkesztett. Az epizódok jól felépítettek, remekül felvezetik a DC karaktereit. Nekem amúgy eléggé tetszenek a karakterek háttérsztorijai és alapjai. A szereplők kidolgozottsága is nagyon profi. Sok mellékszereplő jelleme is árnyalt, de Batmant sem a tökéletes szuperhősnek mutatja be, láttatja gyengeségeit. Az én kedvenc karakterem például Alfréd, Batman komornyikja.
A sorozat bevezetője is kifejezetten jól sikerült, én mindig végignézem, mind a zene, mind az animáció miatt.
Összességében jó szívvel ajánlom nem csak DC rajongóknak!
A legjobb animációs széria, és az összes sorozatot tekintve is kiváló. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok DC (sem MARVEL) rajongó. A rendezés zseniális, jól megszerkesztett. Az epizódok jól felépítettek, remekül felvezetik a DC karaktereit. Nekem amúgy eléggé tetszenek a karakterek háttérsztorijai és alapjai. A szereplők kidolgozottsága is nagyon profi. Sok mellékszereplő jelleme is árnyalt, de Batmant sem a tökéletes szuperhősnek mutatja be, láttatja gyengeségeit. Az én kedvenc karakterem például Alfréd, Batman komornyikja. A sorozat bevezetője is kifejezetten jól sikerült, én mindig végignézem, mind a zene, mind az animáció miatt. Összességében jó szívvel ajánlom nem csak DC rajongóknak!