Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Fosterék háza képzeletbeli barátoknak (2004-2009)

Foster's Home for Imaginary Friends
Filmadatlap
 
53
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 30.

legújabb vélemény

0
Jó alapötlet kevés fűszerezéssel

Egy elég érdekes meséről van szó, aminek az alapötlete igazán magával ragadó és tetszetős. Elég egyedi a kidolgozása, és szórakoztatónak is lehet mondani, hiszen elhagyott képzeletbeli figurákról van szó, akiket befogadott egy idős néni. Eléggé vicces, hogy egy egész házat, ami nem is tudom, hány emeletes, egy ember takarítja, és gondozza az elhagyott képzeletbelieket, valamint főz is rájuk. Ha komolyan akarnánk gondolni, akkor kicsit abszurd lenne, de mégis csak egy rajzfilmről van szó. Egyedi karakterek egyedi nevekkel, mégsem hozott olyan nagy áttörést, amit gondolom, mindenki várt volna. A különböző részek történetei eléggé laposak voltak sokszor, nem hozott olyan hú, de pörgős cselekményt sem. Eltekintve ettől persze voltak jópofájú epizódok, amik sokszínűek voltak, de annyira soha nem tudott igazán megfogni.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Minimalista grafika, jó alapötlet és helyenként eléggé szórakoztató sorozat. Mégsem tetszik valahogyan, nem tud lekötni, egyszerűen nem érdekel hogy mi lesz velük a jövőben. Átlagos kis mese.

 
SzFa   2017. 09. 30.

0

A sorozat elég egyedi, mind a karakterek, mind a nevek benne. A történet elég szórakoztató, de soha nem tudott igazán megfogni. Egy átlagos soroza kategóriát kapja tőlem.

 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

0

A maga nemében nagyon egyedi sorozat, ahogy a cím is elárulja, képzeletbeli barátok, érdekes kis és nagy lények szerepelnek benne. Bőven találhatunk benne szórakoztató és sokszínű epizódokat.

 

Frankie-t McCracken a feleségéről és társkészítőjéről Lauren Faust-ról mintázta. Egy erős, független nőnek írja le, aki mindig igyekszik jót cselekedni.

(Archívum)
 

Frankie-nek van egy Pindúr Pandúros pólója és egy Sziporka jelmeze.

(Archívum)
 

A rajzfilm 5 Emmy díjat nyert.

(Archívum)
 

Eduardo-t egy kislány alkotta meg, aki egy veszélyes szomszédságban élt és védelemre volt szüksége. Később a kislányból rendőrnő lett.

(Archívum)
 

Bloo-nak van egy alteragója, Orlando Bloo. Ilyenkor keménykalapot és bajszot visel, és Bumm fején áll.

(Archívum)