Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Fosterék háza képzeletbeli barátoknak (2004)

Foster's Home for Imaginary Friends
Filmadatlap
 
53
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Norbi   2018. 07. 23.

legújabb vélemény

Minimalista grafika, jó alapötlet és helyenként eléggé szórakoztató sorozat. Mégsem tetszik valahogyan, nem tud lekötni, egyszerűen nem érdekel hogy mi lesz velük a jövőben. Átlagos kis mese.

 
SzFa   2017. 09. 30.

A sorozat elég egyedi, mind a karakterek, mind a nevek benne. A történet elég szórakoztató, de soha nem tudott igazán megfogni. Egy átlagos soroza kategóriát kapja tőlem.


 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

A maga nemében nagyon egyedi sorozat, ahogy a cím is elárulja, képzeletbeli barátok, érdekes kis és nagy lények szerepelnek benne. Bőven találhatunk benne szórakoztató és sokszínű epizódokat.

 

Frankie-t McCracken a feleségéről és társkészítőjéről Lauren Faust-ról mintázta. Egy erős, független nőnek írja le, aki mindig igyekszik jót cselekedni.

(Archívum)
 

Frankie-nek van egy Pindúr Pandúros pólója és egy Sziporka jelmeze.

(Archívum)
 

A rajzfilm 5 Emmy díjat nyert.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.