Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
28
Képek
3
Videók
Az angyal
 
sajvi   2019. 10. 25.

legújabb vélemény

Nem az az agyatlan krimi, amire feltétlenül számítana az ember. Nagyon jól megvan írva, és a főszereplő karaktere egyszerűen hátborzongató. Nagyon ki van találva minden részletében, még ha valahol ez igaz történet alapján is készült.

 
Riot   2019. 10. 24.

Oké, nálam ez a film totál betalált. Annyira brutális és hátborzongató, hogy még órákig agyaltam a látottakon. Imádtam minden percét és egész biztos, hogy nem egy könnyű falat, de még tuti, hogy meg fogom nézni párszor. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!


 
scroll35   2019. 03. 31.

Mivel a filmnek egy brutális sorozatgyilkosról kellene szólnia, sokkal durvább cselekményre számítottam, de ehhez képest csak egy romantikus színezetű drámát kaptam egy bűnözőről. A halál angyalának is nevezett Carlos Robledo Puch ennél sokkal kegyetlenebb volt, a film egyáltalán nem reflektál a valóságra. Ami nem lenne gond, ha nem úgy harangoznák be, hogy a spanyol sorozatgyilkos életrajzi ihletésű drámája.

 
Toncsi   2018. 11. 12.

Ebben a filmben minden a helyén van, nagyon jól hozza a 70-es évek stílusát, igazi retro hangulatot támaszt. A zene csak fokozza az élményt, a forgatókönyvre és a rendezésre sem lehet panaszunk. Egyedül afelett nem tudtam szemet hunyni, hogy elvileg egy angyalarcú kamasz a főszereplő, és hát az őt alakító Lorenzo Ferro fizimiskájáról sok minden elmondható, csak épp az nem, hogy angyali lenne. A film viszont nagyon ütős.

 
Argentína ismét tudott egy jó filmet alkotni a számára egyik legotthonosabban fekvő stílusban, mely a krimi-thriller. több»
 
Egy bizonyos szint felett már érdektelenné vált, és inkább a stáblistát vártam, ahol aztán megjelent lassan Almodóvar neve, mint producer. De sajnos ettől sem lettem összességében elégedettebb. több»
 
Az a bizonyos feszültség a végén nem omlik a nyakunkba, az egész csak zavarba ejtő marad, mint maga Carlitos. És ugyanúgy nem a jó értelemben. több»

A film összbevétele 5 596 312 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 533 557 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 959 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az angyal a főszereplő Lorenzo Ferro első egészestés filmje.

(hp)
 

A film főszereplőjét inspiráló sorozatgyilkos, Carlos Robledo Puch Argentína történetének leghosszabb börtönbüntetésével sújtott elítélje. Puch több mint 45 évet töltött a rácsok mögött. Ez a legmagasabb kiszabható ítélet a Dél-Amerikai országban.

(hp)
 

Az angyal cselekményét az argentin sorozatgyilkos, Carlos Robledo Puch története inspirálta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.