Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Vélemények: Betépve (2001)

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Igazi nagybetus KLASSZIKUS, igazi, kezzelfoghato es talan szivbemarkolo szineszi jatekokkal. A tortenet vegig lekoti az ember figyelmet es eszre sem vesszuk, de a rossznak drukkolunk, hogy vegre a hullamhegyek es hullamvolgyek utan revbe erjen.. Aztan....

 
Deku   2017. 07. 17.

Ugyanúgy kiemelhető itt is Johnny Depp alakítása mint szinte minden filmjében kivétel nélkül. A történet elrabolja az ember figyelmét. Nagyszerű, hihetetlen de nincs rá panasz.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 20.

Nem ez a kedvenc filmem Jonny Depp-től. Nem is az amit legjobban utálok. Ez a film inkább az érzelmes és komoly oldalát mutatja és nem a bohókásat ami kicsit gyengít a játékának színvonalán. Ettől eltekintve egy élvezhető dráma. Többször is meg lehet nézni.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Kiváló alkotás, végig nagyon izgalmas, érdekes. Johnny Deep pedig hatalmasat alakít. Többször nézhető, remek alkotás.

 
Dodi   2015. 06. 25.

Kiváló film! A hangulat magával ragadja az embert. Szerintem ahhoz képest, hogy adaptáció nagyon jól sikerült. Johnny Deep előtt pedig emelem kalapom!!

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

Depp szinte minden filmet fel tud dobni.Még ezt a közepesen megcsinált filmet is. Vad,önpusztító,és frusztált,de ez a szerep is hiteles. Nem a legjobb ebben a témában,de mindenképpen egyszer megéri megnézni.

 
MidoD7   2019. 04. 21.

Képes volt az egész film idejére lekötni a figyelmemet. Hihetetlen, hogy egy film ennyire magába tudja szippantani a nézőt, márpedig megteszi minden gondolkodás nélkül.

 
Nathan03   2016. 02. 10.

Hatalmas film,Johnny Depp páratlan alakításával. Mesteri történet vezetés, végig érdekes cselekmények, van mondanivalója a filmnek. Egyszerűen nem lehet rosszat írni rá. Meg kell nézni vétek kihagynia akárkinek is.

 
Attila G.   2019. 06. 21.

Ha jól emlékszem, annak idején a VOX mozimagazin jóvoltából nyertem 2 jegyet a film premier előtti vetítésére. Valószínűleg így volt, különben szerintem nem néztem volna meg. Igazából nézhető, s volt egy épkézláb története. Általában szeretem Johnny Depp filmjeit. Ezt a filmet valahogy mégsem szerettem igazán meg.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Azt hiszem ez az igazi Johnny Depp. Zseniális film, meglepő végkifejlettel. Mindenkinek látnia kell.Izgalmas elejétől a végéig. Szomorú , nyomasztó mégis tanulságos. Nagyon igazian játszódik a film, el is hiszem, hogy igaz történet alapján készült.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Johnny Depp hatalmas nagy alakítása. Hiteles nagyon. El hiszem a filmről hogy igaz dolgokat dolgoz fel. Köszönhető ez annak hogy hitelesek a színészek. Néha nagyon szomorú mégis nagyon érdekes.

 
juhasz-david93   2016. 01. 27.

Amikor még Johnny Depp nem vállalt el válogatás nélkül minden hokit...remek film, Ted Demme bizonyította, hogy nem marad sokkal el Oscar-díjas testvére mögött.

 
norbi0102   2016. 02. 10.

Kiváló film! A hangulat magával ragadja az embert. Szerintem ahhoz képest, hogy adaptáció nagyon jól sikerült. Johnny Deep előtt pedig emelem kalapom!!

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 12.

Van egy különleges magával ragadó egyedi hangulata a filmnek. J.D. Nagyon meggyőzően profin alakít benne. A film elgondolkoztatja az embert. Érdemes megnézni.

 
penzesisti   2017. 08. 17.

Johnny Depp klasszikusa amiben bőven van érzelmi szál és dráma is a kemény valóság mellett. Tetszett a történet, néha kicsit sokkoló, néha pedig megható.

 
Acropolis   2017. 03. 01.

Érdekes, pörgős akciófilm, de a sztorija kisé sablonos. Egyszeri nézésre azért élvezhető és jó kikapcsolódást adott. A színészek jól alakítanak benne.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Egyik kedvenc Johnny Deep filmem, a színész nagyon hiteles alakítást nyújt. A film hangulata beszippantja a nézőt, fantasztikus lett a történet is és a zenék is ütősek!

 
AESB   2015. 06. 16.

Nehéz egy igaz történetből jó filmet összehozni és belesűríteni két óra hosszába. De én úgy gondolom itt sikerült, a film hangulata magával ragadja az embert, a zenék csak rátetézni. Johnny Deep pedig itt is bizonyít, fantasztikus színész!

 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

Szerintem kategóriájának egyik legjobb filmje ez. A történet kifogástalan, Johnny Depp pedig igazán jó formáját adja. Nem volt semmi hiányérzetem. Számomra igazán realisztikusnak hatott a dolog. Egy egyszerű filmet vártam, de sokkal többet adott.

 
tooker   2019. 01. 13.

Johnny Depp, Penélope Cruz és Emma Roberts azok a színészek, akikben ezidáig nem sikerült csalódnom. Ezúttal is nagyon jól alakítanak, a Betépve miattuk lett akkora siker.

 
Kutyus   2016. 05. 02.

Egy tanulságos és izgalmas film, ami reális problémákat vet fel. Elgondolkoztató és magával ragadó történet, amiben van fordulat és izgalom is. Érdekes, nem sablonos történet.

 
sullerb1022   2015. 01. 27.

Ez valami zseniális alkotás. Van egy olyan jó hangulata, ami egyből magával ragadja az embert. A rendezés pazar, a zenék ütnek, Depp meg profibb, mint gondoltam!

 
ferdi95   2015. 01. 26.

Szinte első filmem amit Johnny Depptől láttam és meg is szeretete a színészt egyből! nagyon jó film, a vége egy igazi mesterdarab!

 
Szofi   2015. 02. 04.

Szenvedélyes és csak sodorja magával az embert. Egyszerűen imádom, a végén elsírom magam. Bármikor meg tudom nézni. Egyedül abba hátborzongató belegondolni, hogy igaz történet alapján készült. Tudtommal George Jung meg volt elégedve a Depp által alakított karakterrel. :)

 
jazzy   2016. 02. 14.

Kicsit sajnálom a filmet, emlékszem, hogy mennyit vártam tőle, és arra is, hogy talán ha a felét megkaptam... Klasszikus sajnos nem vált belőle, de volt egy elég masszív gondolati tartalma, amit viszont sajnos nem a megfelelő eszközökkel közölt. Egy kijózanító alkotás, valahonnan a középmezőnyből.

 
tamas84   2015. 10. 11.

A Betépve voltaképpen csak egy közepes karriertörténet, de az alakítások és a megtörtént eset ténye elviszi a hátán a filmet. Na nem annyira, hogy tíz évvel később még emlékezzünk rá, de éppen ez jellemzi az átlagos mozikat.

 
tomvétsz   2015. 05. 06.

A Betépve tipikus esete annak, hogyan nem érdemes egy könyvet adaptálni. Az alapanyag jó volt, erre nem lehet panasz, a megvalósítás azonban túl sok kivetnivalót hagyott maga után, talán Penelope Cruz volt az egyetlen, aki otthonosan mozgott ebben a közegben, de azt hiszem, a gondok nagy része a forgatókönyvben keresendő.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.