94% 2059 szavazat

Nagymenők

Goodfellas

2025.01.06 Jean Gabin

Alapmű

Minden ízében nagybetűs FILM, amit a jelenkori nagy képernyős tévéken, nagy felbontásban külön élmény újra megnézni. Többedjére sem tud veszíteni a varázsából.

2018.12.18 Hieronymus Bosch

Scorsese filmjeire mindig oda kell figyelni. Így van ez a Nagymenőkkel is. Liotta és De Niro hozza a rá szabott szerepet, de néha kissé vontatottnak tűnik nekem. Alapjában véve nem rossz, de vannak sokkal jobban sikerült alkotások is ebben a témakörben.

2017.07.08 Deku

Eszméletlenül tökéletes film, szórakoztató, izgalmas és elbűvölő tud lenni. A színészek egytől egyig kiváló választások voltak az adott karakterekhez így még hihetőbbé téve a sztorit.

2018.03.18 Diesel

Igazi klasszikus. Martin Scorsese egy igaz történetet dolgoz fel a filmben. Lényegében tökéletes rálátást nyerünk az 1960-as években tevékenykedő masszív gengszterek, nagymenők világára. A film páratlan módon mutatja be a csillogásból a bukásig veze... Több

2018.05.27 dailyfilmsan

Martin Scorssese mindig alkot valami jót ez a film is az ő kiválóságának gyümölcse. A maffiaélet a svindlik már a védjegyévé váltak és ez a film is pont ennek a témának adózik. Jó, humoros, és hosszú. Ennek ellenére nagyon mulattató. Mint egy jó mark... Több

2018.07.20 Fekete Gandalf

Igazi klasszikus. Tökéletes és hibátlan film. A gengszterfilmek világában talán csak a Keresztapa filmeket tudnám elé sorolni. Úgy zseniális, ahogy van.

2021.08.29 stewie_griffin_2005

Nekem valahogy nem jött át úgy a film, persze nem rossz, meg a zenék jók (ahogy a Téglában is), de nem tetszett, hogy túl sokat fókuszált a főszereplő családi életére. Joe Pesci viszont jól játszott.

2018.12.10 MP170506

Újból egy túlértékelt film, azért mert valami régi és nagy nevek vannak benne, még nem kell rögtön az 5 csillagokat dobálni neki. Az egész történet felszínesen van ábrázolva: hol van az izgalom, a csattanó?! Sehol semmi unalmas film. Egyedül a karakt... Több

2021.03.26 moviemafia

A vérbeli maffiafilm

Ezzel a mára már ikonikussá vált gengszterfilmmel bepillantást nyerhetünk a klasszikus szervezett bűnözés világába, mindezt olyan lehengerlő hangulatban adja át, hogy az ember teljesen beleéli magát Henry alvilági életútjába. Ha már Henrynél tartunk,... Több

2015.06.17 Dodi

Nagyon jó film, érdekes, izgalmas sztorival és zseniális színészekkel, Ray Liotta előtt le a kalappal, kiváló játékot mutatott be!

2019.04.05 MidoD7

Borzalmasan nagy hiba lett volna kihagynom ezt a filmet. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.

2015.05.04 Milanman

A gengszterfilm műfajának egyik legikonikusabb alkotása, csodálatos karakterekkel és őket életre keltő színészekkel.

2024.02.09 Schumy1

Kultikus, alapmű, zsenialitás! Mindig is szerettem a gengszterfilmeket, De Nirónak nagyon jól áll ez a karakter. Az arcmimika játéka fenomenális. Történet, vágás remek, a többi szereplő is jól hozta, amit kell, Pesci, Ray pld.

2019.07.15 ZozArt89

Vérbeli maffiózós, gengszteréletet bemutató film mely kivételes módon mutatja be ezt a nem mindennapi életstílust. Robert de Niro alakítása már-már földöntúli. Roppant csodás.