Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

A hóhér dala (1982)

The Executioner's Song
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 02. 07.

A Mailer-könyvvel annak idején sokat kínlódtam, nagyon nyögvenyelősen tudtam elolvasni. Nem volt nagy élmény. A filmtől sem változott meg a véleményem, mert számomra nem „jött át” a mű üzenete. Mire jó a több mint 1.700 oldal, és mire jó a majdnem 180 perces film? Utah állam lumpenproletárjainak, közte David Gilmore, a kétszeres gyilkos (a fiatal Tommy Lee Jones remek alakítása) és Nicole a 11 éves korában megerőszakolt ribanc hosszúranyújtott története? Nincs született bűnös, csak a társadalmi körülmények teszik azzá? Jogos-e a halálbüntetés? Az őrült és értelmetlen média hajcihő bemutatása volt a célok egyike? Csupa kérdőjel, a válasz valószínűleg az olvasó és a néző gondolataiban rejlik, amik felelnek, ha felelnek az említett kérdésekre.

 
Marta Kovacs   2019. 11. 20.

Nem lattam a filmet, viszont a konyvet par evenkent eloveszem es ujra olvasom. Nekem nagyon tetszik.


 
daniel52   2017. 02. 10.

Hiába fiatal Tommy Lee Jones ez a romantikusabb szerep egyszerűen nem áll jó neki, le is pereg róla egyszerűen. A film krimi oldala viszont szerintem egyszerűen remek. Nagyon jó a hangulata. Abszolút nem lehetett kiszámítani a cselekmény folyását és ez nagyon tetszett.

 
gabcajz   2016. 11. 14.

Nagyon rég olvastam Mailer azonos című regényét, és bár a maga a könyv nem volt egy maradandó élmény, a film ennek ellenére nagyon is az volt. Szerintem érdemes megnézni legalább egyszer.

Tommy Lee Jones
Rosanna Arquette
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Rosanna Arquette
Tommy Lee Jones
Rosanna Arquette
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.