Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Pillangó (1973)

 
sabnock666   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Szuper,időtálló és klasszikus.Nem is tudok róla talán negatívumokat írni,de nem is szeretnék. Imádom minden kockáját,és a két legenda, Dustin Hoffman,és természetesen Steve McQueen is hihetetlenül hihető karakter.

 
Filmelemző   2018. 04. 16.

Remek film, de ha a könyvhöz hasonlítjuk akkor csak közepes. Bar Steve McQueen nagy kedvencem, ez a szerep nem biztos hogy neki való. A filmben kevesebb az akció mint Henri Charriere valódi szökéseiben és belső vívódásait sem sikerült visszaadni. Értékelés: 6 / 10 pont.


 
irongozu   2015. 11. 21.

Nem véletlen, hogy egy nagy klasszikusról beszélünk. Nekem Dustin Hoffman alakítása teszi emlékezetessé.

 
Gyalog őrmester   2018. 04. 02.

Ez egy csodálatos film, mely elgondolkodtató, kemény és drámai és a színészi alakítások... lenyűgözőek. Bátran ajánlom mindenkinek.

 
wooderman   2016. 05. 10.

Börtönszigeten játszódó izgalmas,elgondolkodtató film,zseniális, hiteles színészi alakítás,a helyszín is igen találo, jól megválasztott. Nekem nagyon tetszett az egész film.Az elejétől kezdve végéig izgalmas volt.

 
FarZoo   2015. 06. 26.

Durva, erős, kemény film, ami nem beszél mellé. A legjobb börtönös filmek közé sorolnám. A színészek alakítása zseniális. Megfogó a sztori. Időtálló, érdekes újra nézhető film.

 
moony5972   2015. 07. 11.

Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.

 
Mano35   2015. 10. 23.

Azt hiszem méltán mondhatjuk hogy egy igazi klasszikus film. Magával ragadó történet és Remek színészi alakítás profi rendezés. Ma is és akár többször is nézhető.

 
Kandurbaba   2016. 02. 08.

Nagyon jól összerakott életrajzi dráma komoly mondanivalóval és tanulsággal. Dustin Hofmann ismét bizonyítja színészi rátermettségét. Talán az egyik leghíresebb film tőle.

 
Mirci   2015. 10. 21.

A film maga nem volt rossz, de a könyvhöz képest nagyságrendekkel lejjebb van. A filmből sok minden kimaradt, ami szerintem fontos volt, és így összességében nem is jött át annyira vagy úgy a történet, mint ahogy az eredetiben. De attól még nem volt persze, meg hát aztán nem mai film ez sem, nem az ilyen típusú filmekhez vagyunk már hozzászokva.

 
AlexCooper   2018. 10. 19.

A film nagyon jól sikerült, de a könyvnek a közelben sincs.

 
Berserker   2018. 01. 04.

Csak a szereplők miatt nem adok 1*-ot. Egyáltalán nem adja vissza azt, ami a könyvben van. Mielőtt bárki megkövezne engem ezért, ajánlom hogy olvassa el a könyvet (én kétszer megvettem, mert nem találtam az elsőt, mikor megint el akartam olvasni). Nem vagyok egy könyvmoly, a Stephen King könyveket meguntam az első 50 oldal után, de a filmadaptációkat szeretem.

 
fester   2015. 01. 28.

Dustin Hoffmant nagyon érdekes ilyen fiatalon látni. Nagyon jól játssza a szerepét, nekem kifejezetten tetszett, mivel mostanában nem nagyon látni, hogy ilyen karaktereket alakítana. Amellett a rendezés is jó volt, bár persze nem lett volna rossz, ha kicsit részletesebb, nem hagy ki annyi mindent az eredeti történetből.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.