Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 10. 16.

Danny DeVito és Mark Wahlberg igazán fantasztikus vígjáték filmet dobtak elénk. Eme filmet olyan tökéletesen készítették el ahogy kell. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült.

 
Thibo84   2016. 06. 12.

Rengetegszer láttam a filmet, de soha sem tudom megunni.


 
CriticalMaster   2019. 01. 01.
Remek vígjáték

Nagyon tetszett ez a sok helyen megható, néhol elgondolkodtató, másutt vicces, kacagtató vígjáték, a 2018 decemberében elhunyt rendezőnőtől, Penny Marshalltól. Egy katonai támaszponton játszódik, problémás katonákkal foglalkozó tanár (Danny DeVito) főszereplésével. Nagyot alakít a kisember és még mélyebb mondanivalót is ad számunkra: az önbecsülés fontosságát. Nálam 80% -os történet.

 
indingo   2019. 07. 11.

Egy jó kis film mondanivalóval és tele ötletes megoldásokkal, ettől szórakoztató és Danny DeVito remekel mint általában.

 
Bizsu82   2019. 07. 09.

Klasszikus, profi színészekben bővelkedő színvonalas vígjáték. Humoros, pörgős, vicces. Jót szórakoztam rajta. Időtálló. Kellemes, laza filmvígjáték.

Danny DeVito
Danny DeVito
 
A Reneszánsz ember műfaji besorolása szerint vígjáték, ám tartalma sokkal többrétegűbb és mélyebb egy szimpla komédiánál (bár kétségkívül annak is elsőosztályú). Remek a rendezés, jó a forgatókönyv és elismerés illeti a többi szereplőt is (köztük Mark Wahlberget). Kiváló szórakozás minden korosztálynak. több»

A film összbevétele 24 332 324 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén hallható betétdalt Prince Ital Joe és Marky Mark adja elő. Marky Mark volt Mark Wahlberg rapper neve.

(Thibo84)
 

A filmben Haywoodot (Mark Wahlberg) úgy kezelik, mintha nem lenne ritmusérzéke. A valóságban Mark Wahlberg profi rapper volt.

(Thibo84)
 

Penny Marshall memoárjában az olvasható, hogy Cass őrmester szerepét eredetileg Ving Rhamesnek ajánlották, aki azért utasította vissza, mert a Ponyvaregény című filmben kifejezetten neki írtak meg egy szerepet. Ekkor esett a választás Gregory Hinesra. Penny Marshallnak az volt az egyetlen gondja Hinesszal, hogy túl kedves. Szerinte amikor éppen kiabált, akkor is kedves volt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.