Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Reneszánsz ember (1994)

Renaissance Man
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Danny DeVito
Danny DeVito

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 12.

legújabb vélemény

0

Danny DeVito, Mak Wahlberg és Gregory Hines triójának játékától zseniális. Nagyon jó, érdekfeszítő történet, humor, tragédia, szerelem, megbocsátás. Így, minden egyben, fantasztikus körítéssel. Érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 10. 16.

1

Danny DeVito és Mark Wahlberg igazán fantasztikus vígjáték filmet dobtak elénk. Eme filmet olyan tökéletesen készítették el, ahogy kell. Nagyon igényes lett, és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült.

 
Thibo84   2016. 06. 12.

1

Rengetegszer láttam a filmet, de soha sem tudom megunni.

 
indingo   2019. 07. 11.

0

Egy jó kis film mondanivalóval és tele ötletes megoldásokkal, ettől szórakoztató, és Danny DeVito remekel, mint általában.

 
CriticalMaster   2019. 01. 01.

1
Remek vígjáték

Nagyon tetszett ez a sok helyen megható, néhol elgondolkodtató, másutt vicces, kacagtató vígjáték, a 2018 decemberében elhunyt rendezőnőtől, Penny Marshalltól. Egy katonai támaszponton játszódik, problémás katonákkal foglalkozó tanár (Danny DeVito) főszereplésével. Nagyot alakít a kisember és még mélyebb mondanivalót is ad számunkra: az önbecsülés fontosságát. Nálam 80% -os történet.

 
Bizsu82   2019. 07. 09.

0

Klasszikus, profi színészekben bővelkedő, színvonalas vígjáték. Humoros, pörgős, vicces. Jót szórakoztam rajta. Időtálló. Kellemes, laza filmvígjáték.

A film összbevétele 24 332 324 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén hallható betétdalt Prince Ital Joe és Marky Mark adja elő. Marky Mark volt Mark Wahlberg rapper neve.

(Thibo84)
 

A filmben Haywoodot (Mark Wahlberg) úgy kezelik, mintha nem lenne ritmusérzéke. A valóságban Mark Wahlberg profi rapper volt.

(Thibo84)
 

Penny Marshall memoárjában az olvasható, hogy Cass őrmester szerepét eredetileg Ving Rhamesnek ajánlották, aki azért utasította vissza, mert a Ponyvaregény című filmben kifejezetten neki írtak meg egy szerepet. Ekkor esett a választás Gregory Hinesra. Penny Marshallnak az volt az egyetlen gondja Hinesszal, hogy túl kedves. Szerinte amikor éppen kiabált, akkor is kedves volt.

(rbernadett)
 

Stephen Dorff visszautasította Tommy Lee Haywood szerepét.

(rbernadett)