Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
53
Szereplők
15
Vélemények
41
Képek
13
Videók

Vélemények: A nagy pénzrablás (2017)

 
HajnalkaVirag   2021. 08. 04.

legújabb vélemény

1

A jó film arra tanít, legyünk erkölcsösek, mert a jutalom hosszú távú: egy boldog élet. A rossz elbukik, nem mentesül a bűnei alól, ha sz*r gyerekkora volt is. Ez a film megkísért. Azt üvölti: „Rombolj, és menő leszel! Írd alá a szerződést a Sátánnal... több»

 
dailyfilmsan   2021. 05. 14.

a nap véleménye

2

Nagyon ötletes és átgondolt a sorozat. Mindenképp kultikussá vált a kezdetek óta, és élvezhető, hiszen nagyon furmányos és izgalmas a történet menete. Mégis nekem a temperamentum sok volt, kicsit szappanopera jelleget ütött meg néhány jelenet, ami pe... több»


 
Robinson76   2020. 12. 29.

1
Ez a rablás minden pénzt megér!

Hihetetlen sztori, végtelenül feszült, pörgős történetvezetés és látványos kivitelezés jellemzi, ami egyszerűen abbahagyhatatlanná teszi. Az első két évad magasra tette a lécet, de nekem – többekkel ellentétben – a 3. és a 4. évad is nagyon tetszett. Ebben a szériában szerintem minden együtt áll ahhoz, hogy a legnagyobbak között említsük... Bátran ajánlom mindenkinek.

 
Robert Langdon   2020. 08. 14.

2
Sajnos nincs több csillag

Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg rablós filmen túl vagyok már, túszdrámákon, olyan filmeken, ahol minden gond okozója a szerelem... De egyik sem volt tökéletes. Ez a sztori tökéletes! És nem csak a sztori, a szereplők játéka, a látvány, minden, ami a sorozatban van. (Na jó, volt benne egy hiba. A magyar felirat borzalmas, de az nem a spanyolok hibája.) Egyszerűen nem találtam hibát a filmben. Annyira pörög az első résztől az utolsóig, hogy nem lehet kikapcsolni. És legtöbbször iszonyat izgalmas. Volt rész, aminek az utolsó 5 percét állva néztem végig (3. Évad utolsó rész). Spoiler: A legnagyobb húzás pedig Sierra rendőrnő feltűnése a filmben. Zseniális az alakítása. Ki gondolná egy terhes nőről, hogy nincs szíve, hogy valaki ekkora ga...j tud lenni, aki egy gyereket hord a szíve alatt. Ha meg ilyen is volt, ki nyúlt egyáltalán hozzá? Nem volt még olyan sorozat, amit egy szuszra néztem "végig" (mert sajnos nincs még vége). De egyik vasárnap elkezdtem nézni és csak akkor nem néztem, mikor valami szükségletem kellett kielégíteni. Nagyon várom a folytatást, és ha későn jön, legalább lesz okom megint végigmenni az egész sorozaton.

 
hp   2020. 08. 10.

0
Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekk... teljes kritika»

 
iq.csabi   2020. 03. 24.

1

Őszintén szólva az első pár rész után tartottam egy kis szünetet, nem igazán fogott meg, de aztán újra elkezdtem és egyszerűen nem bírom kikapcsolni. Fantasztikus sorozat, remek ötletekkel, az évadok előrehaladtával egyre jobban tetszik és egyre pörgősebb.

 
akela70   2020. 04. 12.

1
Először izgalmas, majd utána undorító és unalmas

Mire tanít? Legyél tolvaj, legyél gyilkos, legyél buzi! Mert az olyan trendi és liberális. Az első két rész jónak, sőt izgalmasnak volt mondható, bár az elmaradhatatlan "buzi szál" már abban is jelen volt, csak ott még lightosan. A 3. résztől kezdve egy saját magát utánzó, ötlettelen, bosszantó képtelenségekkel teli katyvasz lett. Aki nem akar csalódni, az a 2. rész után ne nézze tovább!

 
harnas1207   2021. 05. 26.

0

Sokáig hittem, hogy a Walking Deadet semmi nem tudja felülmúlni, majd bumm, jött ez a sorozat. Mármint felülmúlni az idióta és életszerűtlen karakterek tekintetében. A logikai bukfencekről és az őrületes bakikról már ne is beszéljünk, de ezek a kis k... több»

 
Lehmann   2020. 12. 26.

1
Tetszett

Ajánlom. Jó filmzene, jó az elképzelés, kivitelezés. Magával ragadott. Profizmus.

 
KCintia   2021. 05. 03.

0
Imádtam

Azért adok csak 4 csillagot, mert azért voltak olyan részek (nem csak 1-2), amit azért mondjuk nem kellett volna annyira nyújtani. Egyébként a szereplőgárda remek, és annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen tematikájú sorozatokat, végig lekötött. Izgatottan várom az ötödik évadot. Végre egy sorozat, ami jogosan volt így "magasztalva".

 
Antónia   2020. 09. 09.

0

Őszintén szólva nálam nagyon döcögősen mennek a részek. Nagyon elnyúlnak az esemény szálak és sok rész úgy telik végig, hogy várja az ember hogy történjen már valami, de nem történik semmi, unalmas marad. De ezzel ellentétben sok részben felgyorsulna... több»

 
Sajt   2021. 03. 18.

0
Zseniális

Izgalmas, fordulatos. Sosem tudod, mi következik. A karakterek nagyon szerethetők, és egyben a színészek is szerethetők. Nagyon jól előadják az adott karaktert. Egyszerűen zseniális.

 
Ani   2021. 03. 29.

0

Nem számítottam ennyire lebilincselő sorozatra, nem tudtam abbahagyni a nézését, kb. 1 hétre eltűntem miatta. :)

 
Ida387582   2021. 04. 07.

0

Pár nap alatt megnéztem mind a 38 részt. Minden benne van, ami miatt számomra a "leg": fordulatos, kiszámíthatatlan, titokzatos, akciódús, "latin", hiteles, abbahagyhatatlan, lebilincselő, kinyilatkoztatott, hatalmas érzelmekkel, szeretni való karakterekkel.

 
buzogany   2019. 08. 18.

0

Legjobban szerintem "A szökés"-hez hasonlít annyi az eltérés, hogy ott a szökés a cél míg itt a bentmaradás, az időhúzás. Az első két évad alig 10 napot foglal magába ami fantasztikusan részletessé teszi. Nem hiányzik belőle a dara, az akció de helye... több»