2020.08.10 14:53 hp Olvasottság: 469x
0

Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekkel, és ügyesen építették fel a karaktereket és a történetet. Aztán néhány rész után mintha kissé megfáradt volna az írók tolla, és egyre többször kaptam magam azon, hogy egyszerűen bosszant a sok logikátlanság, ami a végére odáig fajult, hogy már csak le akartam tudni a szezont, hátha a másodikra tudnak rajta javítani valamennyit.

És innentől SPOILERVESZÉLY: vegyük a professzort, egy lángelme, aki mindenre gondol, remekül kitalálja a tervet, és a sikerhez épp csak az kéne, hogy maradjon a monitor előtt, tartsa be a szabályokat, amiket meghozott, és ne kezdjen már romantikus kapcsolatba azzal a nyomozónővel. Rengetegszer hagyja el a helyét, feleslegesen kockáztat, és aztán a hibái után kell takarítania, de ő akkor sem áll le, újra és újra veszélybe sodorja magát és a teljes csapatot, aki bent számít rá. Ez a viselkedés egy ilyen, félig-meddig antiszociális zsenitől annyira idegen attól a karaktertől, amit felépítettek, hogy az ilyen húzásoktól nem egy újabb mélysége vagy oldala lett, hanem teljesen leírták vele számomra a figurát. És akkor most még csak a hibák sorának legelején járok...

Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Azt gondolom, hogy A nagy pénzrablás lehetett volna egy zseniális sorozat, az alapok adottak voltak hozzá, de ami az első évadot illeti, sokkal kevesebbet hoztak ki belőle, mint amennyi rejlik benne. Ez egyszerre bosszantó és szomorú is, de most már nem adom fel. Lássuk, mit hoz a következő három szezon!

akció | krimi | misztikus | thriller

Egy csoport különleges tolvaj megtámadja a Moneda and Timbre pénzverdét, hogy megvalósítsák a tökéletes bűntényt. A terv szerint 2,4 milliárd eurót lovasítanának meg. több»

0