Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
26
Szereplők
48
Vélemények
28
Képek
15
Videók
A Viszkis
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
elekm90   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Nagyon szórakoztató film a viszkis rablóról. Nyilván vannak egyszerűsítések a valósághoz képest, de teljesen érthető, hogy ezt a film megfelelő felépítése érdekében tették a készítők. Antal Nimród rendezése nagyon profi, ha nem lenne ennyire a sajátunk a történet, nemzetközi szinten is bőven megállná a helyét. 8/10

 
Orosz István   2017. 11. 25.

Én szerintem a magyar filmipar kezd felfele menni. Egyre több jó magyar film jelenik meg, ezek közé a Viszkis is hozzátartozik. Ha Pablo Escobarról, vagy más bűnözőkröl csinálnak filmet akkor a Viszkis miért ne érdemelne meg egyet.


 
szaka123   2018. 03. 27.

Az egyik legjobb magyar film amit az utóbbi időkben láttam. Igaz, a Kontroll-t nem űbereli, de megközelíti. Nagyon jó akciójelenetek vannak a filmben. Jók a színészek is, Ambrus Attila szerepére nagyon jó arcot találtak. Vannak elrejtett poénok, emberek filmben, amik kicsit oldják a feszült hangultatot. Ha valaki gondolkodik éppen, hogy megnézze-e, akkor a válasz: igen! :)

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 12. 01.

Az utóbbi idők legjobb magyar akciófilmje

Egy igaz történet (páratlan bankrablókarrier) és egy külföldön is nevet szerző magyar rendező (Antal Nimród) találkozása egy nem mindennapi eredményt hozott a magyar film történetében: hazai viszonyok között bravúros akciókrimi, amely szerintem a nyugati vetélytársaival is felveszi a versenyt! Ambrus Attila, alias a Viszkis sztorija, ahogy mondani szokás, abszolút a filmvászonra való: hányattatott gyerekkor, szökés Romániából, az első sikeres rablás, amelyet újabbak követnek, s közben a média hatására amolyan '90-es évekbeli népi hős lesz. A mítoszteremtés remekül működött, s miközben a film képkockáit nézzük sokkal inkább szurkolunk egy bűnözőnek, mint az őt lebuktatni készülő rendőröknek. ... több»

 
Deku   2018. 02. 14.

Elég rossz lett és szinte már-már nézhetetlen is ez az ami elsőre talán eszembe jut róla. Rémes. Mondanám a legszívesebben, de akadnak jó pillanatai a filmnek, ami miatt nem tudom egyértelműen rá akasztani a jelzőt miszerint borzalmas.

 
A Viszkis kétségkívül Antal Nimród legjobb filmje a Kontroll óta. Feszes, izgalmas, néhol nyomasztó, ugyanakkor végtelenül szórakoztató is. Több ilyen magyar filmet a mozikba! 85/100 több»
 
Elkiabálni nem szeretnék semmit, de Antal Nimródnak minden esélye (és jogosultsága) megvan arra, hogy megismételje a Kontroll tizennégy évvel ezelőtti óriási sikerét. 8,5/10 több»
 
Megköszönnénk az év legmenőbb magyar filmjét 7,5/10 több»

A film 401 699 277 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 270 693 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ambrus Attila maga is cameózik a filmben (taxisofőrt alakít).

(ArpiHajdu és Réci )
 

Móga Piroska karakterét a Viszkis több egykori barátnőjének tulajdonságaiból alkották meg.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Schneider Zoltán valóban izzadt a forgatás alatt. Antal Nimródnak ez külön tetszett, ugyanis így még jobban érződik a kihallgatószoba feszültsége.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.