Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A Viszkis (2017)

A Viszkis
Filmadatlap
 
26
Szereplők
54
Vélemények
28
Képek
15
Videók

Galéria (28)

Videók (15)

 
ospir   2023. 03. 28.

legújabb vélemény

0
Meglepően jó

Nem láttam még ilyen jó magyar akciófilmet, mivel nem is volt és nem is lesz. Le a kalappal.

 
Coyote   2022. 04. 06.

a nap véleménye

9
Antal Nimród és a Viszkis párosa nagyon ütős

A 2007-es Elhagyott szoba és a 2010-es Ragadozók megrendezésével önmagának hírnevet kiharcoló Antal Nimród idehaza is bizonyított: előbb a 2003-as Kontroll, majd 2017-ben a Viszkis elkészítésével. Az elfogásakor (1999-ben) alig 32 éves Ambrus Attila ... teljes kritika»

 
Harper   2020. 08. 27.

8
A Viszkis - Antal Nimród életrajzi akciófilmje izgalmas kivitelben

Annak idején, 1999-ben óriási felfordulást okozott egész Magyarországon a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila bankrabló elfogása (október 27-én). A végső kézre-kerítése előtti hetekben épp harminckettedik szülinapját ünneplő, erdélyi származású ho... teljes kritika»

 
Orosz István   2017. 11. 25.

4

Én szerintem a magyar filmipar kezd felfele menni. Egyre több jó magyar film jelenik meg, ezek közé a Viszkis is hozzátartozik. Ha Pablo Escobarról, vagy más bűnözőkröl csinálnak filmet akkor a Viszkis miért ne érdemelne meg egyet.

 
szaka123   2018. 03. 27.

3

Az egyik legjobb magyar film amit az utóbbi időkben láttam. Igaz, a Kontroll-t nem űbereli, de megközelíti. Nagyon jó akciójelenetek vannak a filmben. Jók a színészek is, Ambrus Attila szerepére nagyon jó arcot találtak. Vannak elrejtett poénok, embe... több»

 
Deku   2018. 02. 14.

2

Elég rossz lett és szinte már-már nézhetetlen is ez az ami elsőre talán eszembe jut róla. Rémes. Mondanám a legszívesebben, de akadnak jó pillanatai a filmnek, ami miatt nem tudom egyértelműen rá akasztani a jelzőt miszerint borzalmas.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 12. 01.

1
Az utóbbi idők legjobb magyar akciófilmje

Egy igaz történet (páratlan bankrablókarrier) és egy külföldön is nevet szerző magyar rendező (Antal Nimród) találkozása egy nem mindennapi eredményt hozott a magyar film történetében: hazai viszonyok között bravúros akciókrimi, amely szerintem a nyu... teljes kritika»

A film 463 542 918 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 332 791 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ambrus Attila maga is cameózik a filmben (taxisofőrt alakít).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Móga Piroska karakterét a Viszkis több egykori barátnőjének tulajdonságaiból alkották meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Schneider Zoltán valóban izzadt a forgatás alatt. Antal Nimródnak ez külön tetszett, ugyanis így még jobban érződik a kihallgatószoba feszültsége.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sokat Nagy Zsoltot képzelték el Viszkisként, azonban Ambrus Attila 25 évek kora körül követte el a rablásokat, Zsolt meg már elmúlt negyven.

(Bazzzsi)
 

A főszereplő Szalay Bence a szerep kedvéért 17 kilót hízott.

(Bazzzsi)
 
Profin megkomponált, lendületes zsánerdarab lett A Viszkis, meggyőző színészi alakításokkal és remek zenével. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Elkiabálni nem szeretnék semmit, de Antal Nimródnak minden esélye (és jogosultsága) megvan arra, hogy megismételje a Kontroll tizennégy évvel ezelőtti óriási sikerét. 8,5/10 több»
 
Antal Nimród élvezetes mozit készített, mégsem tudta hozni első filmjének egyediségét. több»