Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A Viszkis (2017)

A Viszkis
Filmadatlap
 
26
Szereplők
52
Vélemények
28
Képek
15
Videók

Galéria (28)

Videók (15)

 
PadmeAmidala   2021. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Szerintem egész jó film lett, főleg, hogy magyar. Szalay Bence jól formálta meg a Viszkist. 8/10 pontot ér szerintem.

 
Orosz István   2017. 11. 25.

3

Én szerintem a magyar filmipar kezd felfele menni. Egyre több jó magyar film jelenik meg, ezek közé a Viszkis is hozzátartozik. Ha Pablo Escobarról, vagy más bűnözőkröl csinálnak filmet akkor a Viszkis miért ne érdemelne meg egyet.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 12. 01.

1
Az utóbbi idők legjobb magyar akciófilmje

Egy igaz történet (páratlan bankrablókarrier) és egy külföldön is nevet szerző magyar rendező (Antal Nimród) találkozása egy nem mindennapi eredményt hozott a magyar film történetében: hazai viszonyok között bravúros akciókrimi, amely szerintem a nyu... teljes kritika»

 
szaka123   2018. 03. 27.

2

Az egyik legjobb magyar film amit az utóbbi időkben láttam. Igaz, a Kontroll-t nem űbereli, de megközelíti. Nagyon jó akciójelenetek vannak a filmben. Jók a színészek is, Ambrus Attila szerepére nagyon jó arcot találtak. Vannak elrejtett poénok, embe... több»

 
Deku   2018. 02. 14.

2

Elég rossz lett és szinte már-már nézhetetlen is ez az ami elsőre talán eszembe jut róla. Rémes. Mondanám a legszívesebben, de akadnak jó pillanatai a filmnek, ami miatt nem tudom egyértelműen rá akasztani a jelzőt miszerint borzalmas.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

0

Tisztelt Antal Nimród úr! Ez meg milyen film lett? Erőltetett, unalmas, lassú, és néha értelmezhetetlen az egész. A főszereplő nagyon gyenge, a rá vadászó rendőr, meg mint egy alkoholista, tüdőbeteg kisnyugdíjas. Köszönöm, de köszönöm nem....

 
GedyPapa   2018. 06. 11.

0

A szociálpszichológia tanárom ajánlotta, hogy mindenképpen nézzük meg a filmet, mert nagyon jó és sok mondanivalóval rendelkezik. Én alapvetően szeretem az életrajzi filmeket, de ha ez még jól is van előadva az már csak hab a tortán. Zseniálisnak tar... több»

A film 463 504 918 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 332 761 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ambrus Attila maga is cameózik a filmben (taxisofőrt alakít).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Móga Piroska karakterét a Viszkis több egykori barátnőjének tulajdonságaiból alkották meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Schneider Zoltán valóban izzadt a forgatás alatt. Antal Nimródnak ez külön tetszett, ugyanis így még jobban érződik a kihallgatószoba feszültsége.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sokat Nagy Zsoltot képzelték el Viszkisként, azonban Ambrus Attila 25 évek kora körül követte el a rablásokat, Zsolt meg már elmúlt negyven.

(Bazzzsi )
 

A főszereplő Szalay Bence a szerep kedvéért 17 kilót hízott.

(Bazzzsi )
 
Profin megkomponált, lendületes zsánerdarab lett A Viszkis, meggyőző színészi alakításokkal és remek zenével. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Elkiabálni nem szeretnék semmit, de Antal Nimródnak minden esélye (és jogosultsága) megvan arra, hogy megismételje a Kontroll tizennégy évvel ezelőtti óriási sikerét. 8,5/10 több»
 
Antal Nimród élvezetes mozit készített, mégsem tudta hozni első filmjének egyediségét. több»