Én nagyon jó filmnek tartom, ha nem X-Men-féle semmitmondó sztorit akarok látni. Semmi X-Men-es nincs benne. Az emberek (itt mutánsok) valódi problémáit mutatja meg, és hogy csak ezekkel szembenézve, önmagunknak is megbocsátva győzhetjük le a démonainkat - a velünk történteket. A tanulság nagyon messze mutat: ha őszintén megnéznéd a múltadat, megtalálnád benne azt, amiért nem úgy éled az életed, mint amit a legszebbnek tartanál. Sajnos ez a legtöbbünknek nem kívánatos, ezért inkább utálják ezt a filmet.
Sajnos az X-Men világához ennek a filmnek annyi köze van, mint Tarzannak a férfi divathoz. Inkább egy tinifilm lett belőle fantasy elemekkel, bár annak sem szokványos a két lány közt szövődő szerelmi szál miatt. Tulajdonképpen semmilyen zsánerhez sem köthető, mert céltalanul kalandozik a műfajok közt, így el is veszti minden lendületét. A karakterek unalmasak, egysíkúak, a történet pedig közhelyes és unalmas. Nagy kár érte, mert életet lehelt volna a haldokló franchise-ba, ha szakértő kezekre bízták volna a rendezést és a forgatókönyvet.
Nem éreztem olyan igazi X-Men filmnek. Sok köze nincs is az alapsztorihoz. Egynek elment, de kicsit vérszegény volt a története.
Teljesen más, mint a többi X-Men film, sokkal kevésbé hozza a képregényfilmek megszokott akciózsánereit, inkább sötétebb tónusú.
Sajnos ez nagyon gyenge. Moziba ilyen filmet? Ezt is sikerült eladni a trailer alapján. Sőt, tovább mennék, a többi X-Men filmnek a szégyene. Rettenetes kevés a történet, csak a látvány, és semmi más. Borzasztó!
Nevetségesen rossz, de tényleg minden szempontból. Persze nem voltak nagy elvárásaim, az utóbbi X-Men filmek (apokalipszis, sötét főnix) is rém gyengék voltak, de ez volt mind közül az X-Men széria alja.
Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből. Végre új karaktereket hozhattak volna be az X-Menek világába, erre kaptunk néhány srácot, akik még érdekesek is lettek volna, ha kicsivel többet foglalkozik velük a film. De nem tette, inkább elm... Több
Az X-Men filmekhez képest gyengébb a története. Azért az eredeti szereplők nagyon hiányoztak. Az sem derült ki pl. hogy ki irányította a háttérből a szálakat.
Nem egy sláger, de elfogadtam Az új mutánsok című horrort. Jó, hogy a Marvel-karakterek is részt vettek ebben a filmben, nem is kicsit. Nagyon vártam ezt a filmet, nem is tettem rosszul, mert ezek az ifjú színészek egy elég nézhető másfél órás darabot tudtak hozni. A zene elég para, creepy volt, de minden rendben volt azzal is. A 16 év körüli tiniknek valószínűleg be fog jönni ez a film. Semmilyen műfajt nem toltak túl, tökéletesen döntöttek szerintem, hogy nem raktak a filmbe egy poént se, mert hát semmi szükség nem volt rájuk. Izgalmas, pörgős, igazi, tiniknek való kikapcsolódás ez a film. Remélem nagy, óriási sikereket fog aratni. Nem adok 100%-ot rá, mert hát voltak olyan részek, amik nekem se tetszettek annyira, viszont egy nézhető film, én nem untam meg. A játékidő sem lett túl rövid, túl hosszú, tehát nem mondanám fix, átlagos filmnek ezt a darabot, mert megérdemli ez az új, 2020-as alkotás a 4 csillagot. Én mindig is szerettem a Marvel munkásságát, ez is az oka annak, hogy értékelem valamennyire ezt a filmet. A színészekről nem nagyon tudok mit mondani, egyet sem ismertem, de mindegy. Nézzétek meg ezt a filmet! :)
Én rosszabbra számítottam. Szerintem érdekes volt a története. Ami picit zavart, hogy elég keveset tudtunk meg a szereplők korábbi életéről.
Nos, hát legyünk őszinték, ez nem sikerült túlságosan jól, és akkor még finoman fogalmaztam. Szomorú búcsú ez a franchise-tól, aminek vannak ígéretes elemei, de ez önmagában még nagyon-nagyon kevés a sikerhez. Hogy mit kezd majd az X-Menekkel a Disne... Több