Brightburn: A lángoló fiú (Brightburn – 2019)
A Brightburn ugyan nem váltja meg a világot, de az alapkoncepció és a két főszereplő elviszi a hátán. Aki valaha is elgondolkozott, azon, hogy mi lenne, ha Superman gonosznak születik annak pedig egyenesen kötelező néznivaló. Több
Brightburn – A lángoló fiú kritika
A Brightburn – A lángoló fiú, sajnos nem mert elmenni egyik végletig sem, így viszont sem egy új Óment, sem egy szuperhős-szatírát, sem pedig egy bűnös élvezettel bíró trasht nem kaptunk a pénzünkért. De legalább új értelmet nyert az „anti-hős” film kifejezés, már ez is valami. Mindezek ellenére érdemes lehet megnézni a történet egyedisége meg hangulata miatt, ám nem szabad túl sokat elvárni tőle. Kellemes esti kikapcsolódás az arra fogékonyak számára, semmi több. Több
Idegen egy másik világból
...az év egyik legnagyobb csalódásaként éltem meg ezt a borzasztóan kiaknázatlan ötletek tárházaként szolgáló fércmunkát, mely film ígéretessége sajnos a kedvcsinálók után elhalt, és sajnos ezen még a sokat sejtető stáblistás jelenet se mentett sokat. Több
Nem is tudom, talán az kellett volna, hogy a nevelőszülők is legyenek gonoszok, az lendített volna valamit a mutatványon? Sosem fogjuk megtudni. De meglehet, ezek után nem is igazán vágynánk rá. Több
Alapvetően egy teljesen középszerű alkotás lett így a Brightburn, amit számomra a film két aspektusa ment meg az abszolút középszertől… Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.