Új előzetessel hergel Jared Leto vámpíros Marvel-filmje, a Morbius

Megérkezett a Sony Pictures Morbius című filmjének új előzetese Jared Letóval a képregényhős szerepében. A filmet kétszer is késleltette a világjárvány, miután eredetileg tavaly júliusban mutatták volna be, majd végül 2022. január 28-ra halasztották a premiert. Nézd meg a film új előzetesét idelent!

Hosszú ideje nem hallottunk már a Morbius háza tájáról, de a Sony most végre előrukkolt egy vadiúj trailerrel.

A Morbius Roy Thomas azonos nevű Marvel Comics-sorozatán alapul. A képregényekben Leto Michael Morbiusa egy ritka vérbetegségben szenvedő tudós, aki kísérletezés közben gyakorlatilag vámpírrá változik. 

A Sony joggal bízik benne, hogy meg tudja ismételni a Venom 2. - Vérontó sikerét, amely a világjárvány idején közel 400 millió dollárt kaszált világszerte.

A Morbiusban Michael Keaton is játszik, akit a Pókember: Hazatérés után ismét Vulture szerepében láthatunk. 

A filmet Daniel Espinosa (Élet, Védhetetlen) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Jared Leto, Michael Keaton, Matt Smith, Tyrese Gibson, Adria Arjona, Jared Harris és Daniel Eghan.

Hazai premierdátum: 2022.01.27

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

55 Morbius  (2022)

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

A zseniális orvos, Michael Morbius (Jared Leto) halálos betegségben szenved, de hiába kutatja az ellenszert, az idő vészjóslóan nehezedik fölé, és pontosan tudja, hogy már nincs... több»