Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Védhetetlen (2012)

Safe House
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Denzel Washington
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Denzel Washington
Ryan Reynolds
Rubén Blades
Denzel Washington
Vera Farmiga
Sam Shepard
Sam Shepard
Ryan Reynolds
Denzel Washington
Rubén Blades
Ryan Reynolds
Brendan Gleeson
Ryan Reynolds

Videók (1)

 
harnas1207   2018. 12. 12.

legújabb vélemény

0

Egyszerű és sablonos, de rossznak semmiképp nem nevezném. Egy percig sem éreztem azt, hogy unnám, végig lekötött. Ryan Reynolds eléggé felemás alakításokat szokott nyújtani, itt most a jobbik arcát mutatta.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

0

A két főszereplő láttán sokkal, de sokkal többet vártam. Ennyi erővel két noname b/c kategóriás színészt is betehettek volna a helyükre, csak, hogy így a film eladhatatlanná é még inkább nézhetetlenné vált volna. Nekem bőven elég volt egyszer megnézni, mert akció-drámánk gyenge. :/

 
veress75   2015. 11. 17.

0

Az új Denzel Washingtonos akciómozi sokáig roppant unalmával tűnt ki a jobb társai közül, aztán egyre jobban belejöttek a kergetőzésbe a fiúk. Sok logikai bakugrás tarkította a sztorit, és az akciójelenetek sem lettek annyira jók, hogy az államat letettem volna tőlük, de legalább a színészek hozták a kötelezőt.

 
mimi   2015. 04. 27.

0

Szórakoztató darab ez, ütős akciókkal, remek képi világgal és jó színészekkel. Persze, egy erősebb történettel akár még ezt a teljesítményt is lehetett volna fokozni, de a készítőknek így sem kell szégyenkezniük.

 
Henczi   2015. 05. 22.

0

Egy sablonos akciófilm, ami meglehetősen kiszámítható, nem hagy sok mindent a néző fantáziájára. Közepesnek mondanám, egyszer nézhető, sokat ne várj tőle!

 
Regi82   2015. 11. 16.

0

Kicsit tucatfilm lett. Amíg néztem úgy éreztem szórakoztat,de másnapra már nem is emlékeztem miről is szólt!? Denzelt szerettem,de Ryan karakterek nem volt valami meggyőző. Felejthető film!Kb. 3 percbe sűrítették az egész film akció jelenetét.

 
Helgus   2015. 05. 08.

0

Ugyan nem felejthetetlen, de nézhető film. Közepesen akciódús és mérsékelten furfangos.Egyszeri megtekintésre ajánlom, de nem egy kiemelkedő alkotás. Leginkább a Bourne szériához hasonlítanám a mentalitását. A sebességük és a jellemzőik egy szinten vannak.

A film összbevétele 208 076 205 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 85 millió dollár volt és jelenleg 208 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film végleges verziójából kimaradt, hogy Weston azért tudja elkapni Frostot, mert a CIA-képzéskor megkapta Forst teljes anyagát, hogy tanulmányozhassa.

(SódóGA)
 

Denzel Washington intézte el, hogy Daniel Espinosa rendezze a filmet, mivel a szerződésének egyik záradékában az szerepelt, hogy neki is rá kell bólintania a rendező személyére.

(SódóGA)
 

A filmet eredetileg a Rio de Janeiro favelláiban forgatták volna, de biztonsági okokból végül elvetették az ötletet.

(SódóGA)
 

Ez minden idők legnagyobb bevételű filmje, melyet svéd rendező készített.

(SódóGA)