Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 12.

Egyszerű és sablonos, de rossznak semmiképp nem nevezném. Egy percig sem éreztem azt, hogy unnám, végig lekötött. Ryan Reynolds eléggé felemás alakításokat szokott nyújtani, itt most a jobbik arcát mutatta.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

A két főszereplő láttán sokkal, de sokkal többet vártam. Ennyi erővel két noname b/c kategóriás színészt is betehettek volna a helyükre, csak, hogy így a film eladhatatlanná é még inkább nézhetetlenné vált volna. Nekem bőven elég volt egyszer megnézni, mert akció-drámánk gyenge. :/


 
Henczi   2015. 05. 22.

Egy sablonos akciófilm, ami meglehetősen kiszámítható, nem hagy sok mindent a néző fantáziájára. Közepesnek mondanám, egyszer nézhető, sokat ne várj tőle!

 
mimi   2015. 04. 27.

Szórakoztató darab ez, ütős akciókkal, remek képi világgal és jó színészekkel. Persze, egy erősebb történettel akár még ezt a teljesítményt is lehetett volna fokozni, de a készítőknek így sem kell szégyenkezniük.

 
Regi82   2015. 11. 16.

Kicsit tucatfilm lett. Amíg néztem úgy éreztem szórakoztat,de másnapra már nem is emlékeztem miről is szólt!? Denzelt szerettem,de Ryan karakterek nem volt valami meggyőző. Felejthető film!Kb. 3 percbe sűrítették az egész film akció jelenetét.

Denzel Washington
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Denzel Washington
Ryan Reynolds
Rubén Blades
Denzel Washington
Vera Farmiga
Sam Shepard
Sam Shepard
Ryan Reynolds
Denzel Washington
Rubén Blades
Ryan Reynolds
Brendan Gleeson
Ryan Reynolds
 

A film költségvetése 85 millió dollár volt és jelenleg 208 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

A film végleges verziójából kimaradt, hogy Weston azért tudja elkapni Frostot, mert a CIA-képzéskor megkapta Forst teljes anyagát, hogy tanulmányozhassa.

(SódóGA )
 

Denzel Washington intézte el, hogy Daniel Espinosa rendezze a filmet, mivel a szerződésének egyik záradékában az szerepelt, hogy neki is rá kell bólintania a rendező személyére.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.