52% 49 szavazat
A fegyver rossz végén

A fegyver rossz végén

End of a Gun
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
22
Szereplők (22)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy biztonsági őr a plázából, aki nem mellesleg korábban az FBI-nál dolgozott, véletlenül a helyi dorg maffia útjába kerül, és megment egy nőt a veszélyből.

(ps)

Rendező: Keoni Waxman
Forgatókönyvíró: Chuck Hustmyre, Keoni Waxman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.09.23.
 
2023.02.13 erahurka

legújabb vélemény

Olyan rossz, hogy már szórakoztató

Ha valamiben nem tudnám elképzelni Seagalt, az egy Guy Richie-stílusú film. Lehet tippelni, hogy az End of a Gun mi szeretne lenni. Nyilván nem áll jól Seagalnak, ugyanazt a nagydarab homokzsákot hozza, mint mindig a 2010-es évek elejétől. Basszus, még mosolyogni sem tud! Viszont folyamatosan tolja a viccesnek szánt, de irtó kínos beszólásokat. Szinte mindenre valami poénnal reagál, egyszerűen nem hittem már el. A szinkron itt menti a menthetőt, angolul szerintem vállalhatatlan, Seagal rekedt, halk hangja nem illik egy ilyen karakterhez, de magyarul egész szórakoztató a maga szörnyű módján. Közben végig ilyen simlis heist zene szól, volt egy hangulata, az biztos. A végén persze megkapjuk a tanulságot, tíz percen belül kétszer is, nehogy elfelejtsük: az számít, szeretnek-e, nem a pénz. Olyan mély, hogy mindjárt rá is kerestem, nem a Mester írta-e, de ha jól látom, más követte el. Hogy nem kapott érte Oscart? Szóval kellemes meglepetés volt, akár újra is tudnám nézni ha úgy alakulna. Persze azért nem fogom vadászni az alkalmat.

0
 
2017.08.19 lexlutor

Hát, mit is mondhatnék, alapból nem sokat vártam a filmtől, hiszen Seagal karrierje során nem sokat villantott, bár láttam jó néhány filmjét, nincs is velük gondom különösképp, de mostanra igencsak alulmúlja önmagát is. A Fegyver rossz végén igencsak... Több

0
 
2019.07.09 EDUARD98

Én egyszerűen imádom ezt a filmet, bármikor, bármennyiszer meg tudnám nézni, csak épp a történet elég sokszor leüllepedik, nem igazán hozza vissza aztán az akció jelenetek sem. Ebből a szempontból kár érte, de azért még így is nagyon ütős. :)

0