Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
respect the movies   2018. 02. 22.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon jó film volt! Nagy horrorrajongó vagyok és ezért nagymértékben fogyasztom is e remek műfajból a filmeket, de be kell hogy valljam, már jó ideje nem futottam bele olyan filmbe, amitől meg tudtam volna ijedni, de ez a film azért párszor még rám is rá tudta hozni a parát! Először is mindenképp érdemes a film előzetesét kihagyni a film megtekintése előtt, mert szerintem úgy még nagyobb hatást tud kiváltani majd! Valahogy úgy éreztem hogy a film készítőinek is valami hasonló volt a szándékuk ezzel, mert nem nagyon lehetett a film első egy órájában érezni, hogy mire is megy majd ki a "játék"! Ezt talán sokaknak nem is tetszhet majd a filmben, illetve azt gondolom hogy az sem, hogy egy elég lassú történetvezetésű filmről van szó! Igaz hogy mindig történik valami, de szinte a befejezéséig megtartja a film a komótos lassú építkezős stílusát! Viszont végig mesteri volt a feszültségadagolása és a hangulata! Számomra a karakterek és a színészválasztások is rendben voltak! Továbbá tetszett a történetben rejlő lehetőség is, illetve az érdekes felütés a film végén! Engem nagyon meggyőzött és ajánlom bárkinek a filmet!

 
hsanya182   2016. 12. 02.

Annyira nem bírtam vele azonosulni, de remekül adagolja a család kis életét, konfliktusait a miszikus jelenséggel összevegyítve, ezért becsülendő. Csavaros a vége, barátnőmnek jobban teccett, pedig ő nem szereti a parázós filmeket...


 
adamkatka   2016. 06. 21.

Kicsit misztikus, elvont, de cseppet sem rossz, izgalmas film, pozitívan csalódtam benne. A klisék mellett volt pár üresjárat amiket nyugodtan kihagyhattak volna, de mindezek ellenére nem bántam meg hogy megnéztem.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 05.

nagyon is átlagosnak mondható film, nincsenek felejthetetlen karakterek, sem felejthetetlen jelenetek. A színészek alulteljesítenek, a történet nem túl fordulatos, illetve igencsak kiszámítható a történet. Befejezése is silány.

A film összbevétele 26 421 747 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet PG-13 korhatárra lőtték be Amerikában, ami annyit jelent, hogy a film 13 év alatti gyerekek számára szülői felügyelet erősen ajánlott!

(respect the movies)
 

Keri Russell végül azért vállalta a film női főszerepét, mert egy olyan anyát kellett alakítania a filmben, akinek harcolnia kell a családjáért egy nem mindennapi esemény során és ez az ötlet nagyon tetszett a színésznőnek!

(respect the movies)
 

A film női főszerepére a stúdió mindenképp Keri Russell színésznőt szerette volna leszerződtetni!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.