Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Sötét égboltok (2013)

Dark Skies
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Adikgashiik   2022. 09. 09.

legújabb vélemény

0
Jó lenne már egy...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én is megnéztem a Nope-ot, de mivel azzal kapcsolatban már páran leírták a véleményem, ezért elővettem egy régi, de emlékeim szerint egy tisztességesen összerakott misztikus "alien" filmet. Ezt a filmet kevesebben ismerik, de 9 év távlatában mai szem... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 02. 22.

1

Szerintem nagyon jó film volt! Nagy horrorrajongó vagyok és ezért nagymértékben fogyasztom is e remek műfajból a filmeket, de be kell hogy valljam, már jó ideje nem futottam bele olyan filmbe, amitől meg tudtam volna ijedni, de ez a film azért párszo... több»

 
hsanya182   2016. 12. 02.

1

Annyira nem bírtam vele azonosulni, de remekül adagolja a család kis életét, konfliktusait a miszikus jelenséggel összevegyítve, ezért becsülendő. Csavaros a vége, barátnőmnek jobban teccett, pedig ő nem szereti a parázós filmeket...

 
adamkatka   2016. 06. 21.

1

Kicsit misztikus, elvont, de cseppet sem rossz, izgalmas film, pozitívan csalódtam benne. A klisék mellett volt pár üresjárat amiket nyugodtan kihagyhattak volna, de mindezek ellenére nem bántam meg hogy megnéztem.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 01.

0

Az utóbbi évek egyik legjobb misztikus horrorja, ami bőven tartalmaz sci-fi elemeket is. Egyedül vagyunk az Univerzumban, vagy nem??? Örök kérdés, és talán soha nem kapunk rá választ. Egy család anomáliája, ami nagyon jól lett megcsinálva. Izgalma és érdekfeszítő.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 05.

0

nagyon is átlagosnak mondható film, nincsenek felejthetetlen karakterek, sem felejthetetlen jelenetek. A színészek alulteljesítenek, a történet nem túl fordulatos, illetve igencsak kiszámítható a történet. Befejezése is silány.

A film összbevétele 26 421 747 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet PG-13 korhatárra lőtték be Amerikában, ami annyit jelent, hogy a film 13 év alatti gyerekek számára szülői felügyelet erősen ajánlott!

(respect the movies)
 

Keri Russell végül azért vállalta a film női főszerepét, mert egy olyan anyát kellett alakítania a filmben, akinek harcolnia kell a családjáért egy nem mindennapi esemény során és ez az ötlet nagyon tetszett a színésznőnek!

(respect the movies)
 

A film női főszerepére a stúdió mindenképp Keri Russell színésznőt szerette volna leszerződtetni!

(respect the movies)
 

A filmért a Blumhouse Productions volt felelős, aki eddig már olyan horrorfilmekkel örvendeztette meg a műfaj kedvelőit mint az Insidious, Ouija, Sinister, Paranormal Activity vagy az Széttörve!

(respect the movies)
 

A film rendezője és forgatókönyvírója Scott Stewart, mindössze 6 hét alatt írta meg a forgatókönyvet!

(respect the movies)