A békés külvárosi életet élő Barrett család rádöbben, hogy egy szörnyűséges és halálos erő szemelte ki őket magának.
(dulkap)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
Én is megnéztem a Nope-ot, de mivel azzal kapcsolatban már páran leírták a véleményem, ezért elővettem egy régi, de emlékeim szerint egy tisztességesen összerakott misztikus "alien" filmet. Ezt a filmet kevesebben ismerik, de 9 év távlatában mai szem... teljes kritika»
Szerintem nagyon jó film volt! Nagy horrorrajongó vagyok és ezért nagymértékben fogyasztom is e remek műfajból a filmeket, de be kell hogy valljam, már jó ideje nem futottam bele olyan filmbe, amitől meg tudtam volna ijedni, de ez a film azért párszo... több»
A filmet PG-13 korhatárra lőtték be Amerikában, ami annyit jelent, hogy a film 13 év alatti gyerekek számára szülői felügyelet erősen ajánlott!
(respect the movies)Keri Russell végül azért vállalta a film női főszerepét, mert egy olyan anyát kellett alakítania a filmben, akinek harcolnia kell a családjáért egy nem mindennapi esemény során és ez az ötlet nagyon tetszett a színésznőnek!
(respect the movies)A film női főszerepére a stúdió mindenképp Keri Russell színésznőt szerette volna leszerződtetni!
(respect the movies)A filmért a Blumhouse Productions volt felelős, aki eddig már olyan horrorfilmekkel örvendeztette meg a műfaj kedvelőit mint az Insidious, Ouija, Sinister, Paranormal Activity vagy az Széttörve!
(respect the movies)A film rendezője és forgatókönyvírója Scott Stewart, mindössze 6 hét alatt írta meg a forgatókönyvet!
(respect the movies)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »