Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Az ember a rács mögött (2022)

Inside Man
Filmadatlap
 
22
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

David Tennant
Dolly Wells
David Tennant
Stanley Tucci
David Tennant

Videók (1)

 
Caravaggio1978   2022. 11. 24.

legújabb vélemény

0
Inkább idegesítő, mint szórakoztató.

A papos szál az nagyon abszurd, illetve nem, inkább azt próbálja tudatosítani az emberben, hogy mennyi tudatlan, világtalan, ostoba ember szaladgál köztünk. Az újságíró csaj az a csúcsok csúcsa, igazi agyatlan, gondolkodni nem tudó, de nem is akaró karakter. A pap család is igazi agyhalott társaság, rejtett gyilkos agresszív hajlamokkal – bár nem is biztos, ezen a szálon szerintem az emberben lévő gonosz oldalt szerették volna bemutatni. A börtönben játszódó párbeszédek viszik el a sorozatot, a többi kuka. A fekete srác hatalmas arc. :) Összességében nem izgalmas, gyenge, és idegesítő történet.

 
Emmersson   2022. 11. 09.

a nap véleménye

2
Egy banális abszurd

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Buta és komoly hibái ellenére is fordulatos, feszült thrillert láthatunk négy epizódban. Nem popcornrágcsáló laza sztori, hanem egyenes derékkal ülésre késztető, komor, furcsa történet. Párhuzamosan követhetünk két eseményt. Ezek nyilván végül összef... teljes kritika»

 
szemtelen   2022. 11. 01.

1
Bohókás izgalom

Legnagyobb gondom a műfaj meghatározása volt. De eszembe jutott, hogy van az a brit thriller, ami olykor sötét, azután meg vicces. Úgy gondolom, ha nem veszed túl komolyan ezt a feszültséget a komédiával tök egészséges mértékben mixelő alkotást, akkor igazán kellemes négy órai szórakoztatást tartogat. Mondjuk ennek meg kissé ellent mond, hogy az alkotók meglehetősen könnyelműen kezelik a pedofíliát, ami meg az egyik legundorítóbb dolog a világon. Szóval ez egy üdítően új típusú dráma, érdekesen kiagyalt forgatókönyvvel. A tempó angolos, se nem gyors, se nem lassú. Kétségtelenül a film legfőbb mozgatórugója - sokan már miatta is megnézik majd - Stanley Tucci parádés és vonzó alakítása, de figyelemre méltó David Tennant nevetséges karaktere is. Tulajdonképpen a szereplők mindegyike olyan, mint a valódi emberek karikatúrája, de furcsa módon mindegyik hihető is Jóslatom szerint a film az átlagosnál megosztóbb lesz, sokaknak bejövős, másoknak talán unalmas, az én értékelésem szerint jobb az átlagosnál.

3
 
Lóri Ádámcsik   2022. 11. 12.

0
Idegsítő és kaotikus

A sok ajánlás miatt néztem meg a minisorozatot, de nem érte meg rászánni az időt. A két fő szálat a végén tessék-lássék módon valahogy összeolvasztják, de se füle-se farka. A papos történetszál nem feszült és izgalmas, hanem inkább frusztráló és idegesítő. Ha nem Stanley Tucci lenne az egyik főszereplő, akkor zs-kategória lenne.

 
Victorine   2022. 11. 21.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Számomra végig Jefferson Grieff karaktere volt a legizgalmasabb és legszimpatikusabb (ez persze a szereposztásnak is köszönhető, hiszen Stanley Tucci zseniális). Szerintem sokkal érdekesebb lett volna, ha az ő múltjára és előéletére jobban ráláthattu... több»

 
michal   2022. 10. 02.

1

Szerintem jónak nevezhető, elősorban az alakítások és a karakterek voltak számomra megnyerőek. A cselekmény egy kicsit hihetetlen számomra - a történések és körülmények nagyon valószínűtlen módon hozzák össze a történetet.

 
Rics   2022. 11. 20.

0

Érdekes volt, egyszer érdemes megtekinteni.