Justin Timberlake és Jessica Biel 10 éves házasságukat ünnepelték.

Justin Timberlake és a Candy: Halál Texasban (már a Disney+-on) színésznője, Jessica Biel a közösségi médiában osztott meg egy halom ritka és eddig soha nem látott személyes fotót 10. házassági évfordulójuk alkalmából (lásd a galériánkat).

"10 év nem elég! Minden nap jobb férj és apa leszek miattad! Annyira szeretlek (...)" - írta Timberlake az Instagramon írta.

A saját Instagramján a felesége azt írta: "Veled házasnak lenni egy életre szóló kaland! (...) Szeretlek."

A pár 2007-ben kezdtek el randizni, és 2011-ben jegyezték el egymást. 2012. október 19-én Olaszországban kötötték össze az életüket. Két fiúgyermek, a 7 éves Silas és a 2 éves Phineas szülei.

Ha lemaradtál volna Biel új, valós eseményeken alapuló bűnügyi minisorzatáról, Candy: Halál Texasban-ról, idelent megnézheted az előzetest, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Disney+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

Texas, 1980 - a gyilkos Candy Montgomery és áldozata, Betty Gore igaz történetén alapul. Jessica Biel alakítja Montgomeryt, akinek látszólag mindene megvolt - szerető férj, jó... több»