Egészen elképesztő, hogy a sorozat cselekménye a valóságon alapul. Nagyon elgondolkodtató, sok kérdést vet fel az egész eset. Szerintem jól sikerült feldolgozás, és egész hűen követte az eredeti esetet. A sztorit ismertem már korábbról, így nem volt meglepetés a végkifejlet, de így is képes volt lekötni a sorozat.
Nagyon durva sorozat, pláne, hogy megtörtént események az alapja. Szegény kislány. Hogy nem vette észre senki a környezetében, hogy mit művelt vele az anyja? És az orvosok költözés után nem nézték meg hogy tényleg szükségesek e azok a gyógyszerek csak adták amit az anyja mondott...no comment.
Egy eléggé felkavaró, megtörtént eseményeken alapuló storyt mutat be a sorozat. Én sokat gondolkodtam miután megnéztem és érdemes utána olvasni kivel mi van ma.
Erős egy sorozat, megdöbbentő történettel. Korábban láttam már a sorozatot, akkor szerintem nem rázott meg ennyire, mint most. Valahol az interneten újra szembejöttek velem a hírek a történtekről, így úgy döntöttem, hogy újra megnézem a sorozatot, és egy pár dokumentumfilmet. Azt vettem észre, hogy sokszor szünetet kell tartsak, mert annyira sokkoló és nehéz a tartalma. Mindenesetre remek színészi játékokat láthattunk mind Joey King és Patricia Arquette személyében.
Hasonló sorozatok
Hátborzongató történet egy amerikai anya-lánya párosról. A sorozatot mindenképpen meg kell nézni, nem akarok róla elárulni semmit. Igaz történet alapján készült.
Nehéz darab, főleg mert megtörtént eseményeken alapul. Emiatt még nagyobb gyomrost ad, mert nem tudod azzal kikapcsolni a tv-t, hogy oké, vége a filmnek... Nem, ez megtörtént, emberek tették magukat tönkre és tettek tönkre másokat is. A szeretet nevében.
Nagyon beteg sorozat. Nem tudom ki képes ilyenre. Hihetetlen, amit a nő a lányával tett. Érdemes adni sorozatnak egy esélyt.
Nem ismertem ezelőtt a történetet, viszont végig a képernyőhöz láncolt, nagyon érdekelt, és tetszett a képi világa is.
Legjobb életrajzi sorozat, ami betekintést ad egy nehéz élethelyzetre a legmodernebb filmes megoldásokkal, illetve stábi munkákkal.
Még régebben láttam az ID csatornan a történet már akkor is letaglozott. Most pedig, hogy ilyen részletesen láttam... Nagyon sajnálom szegény lányt. Dee Dee facebook oldala mai napig nyilvános bárki meg tudja nézni a posztot amit kiirtak.
Nekem tetszett ez a sorozat,mert nem mindennapi történetet mutat be. A szereplők nagyon hitelesek. Az egész történet elgondolkodtató,hogy tud egy anyuka ennyire függni a lányától és szegény Gypsy hogy bírja vele. Tanulságos, mert az egész haláleset előtt egy komoly pszichológiai út vezet ehhez az eseményhez. Én mindenképpen ajánlom megnézni, és várom a következő évadot!