Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
38
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Vélemények: A tett (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2019. 07. 14.

Egy eléggé felkavaró, megtörtént eseményeken alapuló storyt mutat be a sorozat. Én sokat gondolkodtam miután megnéztem és érdemes utána olvasni kivel mi van ma.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Nagyon érdesek sorozat volt és még hogy igaz történet is legyen elképesztő s egyben hihetetlen.


 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Nem mindennapi történet az biztos. Beteg, elgondolkodtató story, csak ajánlani tudom.

 
VvV   2019. 10. 28.

Nagyon örültem, hogy láttam ezt a sorozatot. Megrázó és egyben elgondolkodtató történet, félelmetesen jó alakításokkal.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Nagyon durva sorozat, pláne, hogy megtörtént események az alapja. Szegény kislány. Hogy nem vette észre senki a környezetében, hogy mit művelt vele az anyja? És az orvosok költözés után nem nézték meg hogy tényleg szükségesek e azok a gyógyszerek csak adták amit az anyja mondott...no comment.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Nagyon beteg sorozat. Nem tudom ki képes ilyenre. Hihetetlen, amit a nő a lányával tett. Érdemes adni sorozatnak egy esélyt.

 
Noémi Bacsó   2019. 05. 21.
Elgondolkodtató

Nekem tetszett ez a sorozat,mert nem mindennapi történetet mutat be. A szereplők nagyon hitelesek. Az egész történet elgondolkodtató,hogy tud egy anyuka ennyire függni a lányától és szegény Gypsy hogy bírja vele. Tanulságos, mert az egész haláleset előtt egy komoly pszichológiai út vezet ehhez az eseményhez. Én mindenképpen ajánlom megnézni, és várom a következő évadot!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.